Bινιάλες: «Δάκρυσα τη στιγμή, που τερμάτιζα πρώτος»

Gazzetta team
Bινιάλες: «Δάκρυσα τη στιγμή, που τερμάτιζα πρώτος»
O Iσπανός αναβάτης της Yamaha σκοπεύει να γιορτάσει δεόντως τη νίκη του στην Αυστραλία, για την οποία ευχαρίστησε όλη την ομάδα και τους δικούς του ανθρώπους.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Μάβερικ Βινιάλες μετά τη νίκη του στο Φίλιπ Άιλαντ της Αυστραλίας. Ο Ισπανός αναβάτης του MotoGP έπλεξε το εγκώμιο στη Yamaha και δήλωσε τα εξής: «Νιώθω υπέροχα, ήταν μία τόσο δύσκολη χρονιά για εμένα. Δεν μπορούσα να πιστέψω, ότι νίκησα, η μοτοσικλέτα ήταν τέλεια σήμερα, εγώ απλά έδωσα τα πάντα. Οφείλω να πω ένα ευχαριστώ στην ομάδα, γιατί εργάστηκαν εξαιρετικά αυτό το Σαββατοκύριακο, με εφοδίασαν με μία μοτοσικλέτα ικανή να νικήσει, αυτός είναι ο στόχος και για όταν πέρασα τη γραμμή του τερματισμού είχα δάκρυα στα μάτια».

Μάντσεστερ Γ. – Εβερτον με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους δικούς μου στην πατρίδα μου, οι οποίοι με υποστήριξαν τόσο πολύ και αυτό μου έδωσε πρόσθετο κίνητρο στις δύσκολες ώρες. Είναι υπέροχο να νικάς στην Αυστραλία, ένα μέρος που αγαπώ να βρίσκομαι, δεν γνωρίζω, αν θα προλάβουμε σήμερα τη νύχτα την πτήση της επιστροφής», συμπλήρωσε ο Βινιάλες με εμφανώς γιορτινή διάθεση μετά τον θρίαμβό του στο Γκραν Πρι Αυστραλίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!