Ρόσι: «Έχω να αισθανθώ μεγάλη αλλαγή στη Yamaha 3 χρόνια»

Πέτρος Σηφαλάκης
Ρόσι: «Έχω να αισθανθώ μεγάλη αλλαγή στη Yamaha 3 χρόνια»
Σχεδόν «στάσιμη» είναι η εξέλιξη της μοτοσυκλέτας του Βαλεντίνο Ρόσι σύμφωνα με τον ίδιο και δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ιταλός αναβάτης παραπονιέται και για χειρότερη αίσθηση, ύστερα από κάποιες αλλαγές.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι ελπίζει το αρνητικό σερί που σημειώνει η Yamaha να δώσει κίνητρο στο εργοστάσιο και να βελτιώσει επιτέλους την αγωνιστική M1. Η Yamaha έχει να κερδίσει εδώ και πολλούς αγώνες και όπως είπε ο ίδιος ο Ρόσι, θα πρέπει να γίνει θαύμα για να σημειωθεί έστω και μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

«Μπορεί κάποιος από τα υψηλότερα στελέχη να δει τους αριθμούς και να αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό. Προσπαθήσαμε, κάναμε κάποιες καλές βελτιώσεις στη μοτοσυκλέτα, αισθάνθηκα πολύ καλύτερα με αυτή ήδη από το ζέσταμα και φάνηκε και στον αγώνα.

Ξεκίνησα από πολύ πίσω, μπόρεσα όμως να κρατήσω έναν καλό και σταθερό ρυθμό για να πάρω μερικούς βαθμούς, δεν ήμουν σίγουρος πριν τον αγώνα αν θα έμπαινα δεκάδα. Ελπίζω να βελτιωθούμε. Έχω να νιώσω μεγάλη αλλαγή στη μοτοσυκλέτα από τις δοκιμές μας στην Αραγονία το 2015, δηλαδή τρία χρόνια πριν, με ελαστικά Bridgestone! Κάναμε τις δοκιμές πριν από το Άσεν εκείνη τη χρονιά και τελικά, κέρδισα» είπε ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!