Έξαλλος ο Λορένθο:«Με έκλεισε ο Μάρκεθ!»

Γιώργος Βαρίνος
Έξαλλος ο Λορένθο:«Με έκλεισε ο Μάρκεθ!»
Νέα τροπή παίρνει η πτώση του Λορένθο στην πρώτη στροφή καθώς κατηγορεί τον Mάρκεθ για αντιαθλητικό «κλείσιμο»! Έχει δίκιο ή κάνει σαν πριμαντόνα; Το θέμα είναι πως έπεσε πάντως μόνος του...

O Χόρχε Λορένθο κατά την εκκίνηση του Γκραν Πρι της Αραγονίας, ξεκίνησε καλά αλλά ανοίχτηκε στην πρώτη στροφή «στο βρώμικο» τμήμα της πίστας, άνοιξε νωρίς το γκάζι η μοτοσυκλέτα γλύστρησε, ανέκτησε απότομα πρόσφυση, έκανε highsiding και έστειλε τον Χόρχε στον αέρα και μετά στην άσφαλτο. Game Over. Ο Ισπανός έδειξε να κουτσαίνει και να μην μπορεί να περπατήσει και αναγκάστηκαν να τον πάρουν με φορείο. Πήγε στο ιατρικό κέντρο και διαπιστώθηκε κάκωση ενός δαχτύλου, μετακίνηση (δηλαδή βγάλσιμο) και αναγκάστηκαν να κάνουν ανάταξη και να του βάλουν γύψο! Ο Λορένθο έφυγε βέβαια από το ιατρικό κέντρο με ένα σκούτερ και δεκανίκι!

Στις δηλώσεις που έκανε, κατηγορεί τον Μαρκ Μάρκεθ για αντιαθλητικό κλείσιμο στην πρώτη στροφή! «Δεν απαγορεύεται, αλλά πρέπει να υπάρχει μια συμφωνία κύριων ανάμεσα μας. Ο Μαρκ ξέρει ότι καθυστέρησε να στρίψει επίτηδες για να με «σπρώξει» εκτός γραμμής και το πέτυχε. Δεν τον ένοιαζε που θα στρίψει, βγήκε στο πράσινο στην έξοδο της στροφής, απλά με μπλόκαρε και αναγκάστηκα να ανοιχτώ στο βρώμικο κομμάτι και για να μην με περάσουν και άλλοι 5, άνοιξα το γκάζι, χωρίς να υπολογίσω ότι θα πέσω».

Την Δευτέρα θα του αλλάξουν το γύψο και χρειάζεται περίπου 10 μέρες για να επιστρέψει. Στην Ταιλάνδη θα είναι έτοιμος σε 15 μέρες.

Σ.Σ. Άσε μας ρε Χόρχε... Έπεσες μόνος σου._

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!