Ρεσιτάλ αλητείας από τον Φενάτι σε αγώνα μοτοσικλετών (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Ρεσιτάλ αλητείας από τον Φενάτι σε αγώνα μοτοσικλετών (vid)
Ως ο μεγαλύτερος αληταράς όλων των εποχών παρουσιάζεται ο Ρομάνο Φενάτι καθώς πάτησε το μπροστινό φρένο του Μάντζι, βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του συναθλητή του.

Σε αντιαθλητικό αναβάτη, που δεν έχει θέση στο πρωτάθλημα, διαμορφώνεται ο Ρομάνο Φενάτι. Η τελευταία του κίνηση, να πατήσει φρένο στον συναθλητή του Στέφανο Μάντζι και να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα, ήταν το κερασάκι σε μια τόσο επεισοδιακή καριέρα.

Η μαύρη σημαία που ακολούθησε το συμβάν του αγώνα της Moto 2 απλώς τιμωρεί την κίνηση βάσει των κανονισμών.

Ωστόσο πιστεύουμε, και αυτό είναι κάτι που το πιστεύει και ο Κόλιν Έντουαρντς που ρωτήθηκε σχετικά, πως ο Φενάτι πρέπει να πάει σπίτι του και να σταματήσει να συμμετέχει στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Ρομάνο Φενάτι δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζει αντιαθλητική συμπεριφορά. Ξέρουμε πως εκδιώχθηκε από την VR46 του Βαλεντίνο Ρόσι μετά από μια συμπλοκή που είχε με τον Ούτσιο Σαλούτσι, ξέρουμε πως κλώτσησε τον Νίκλας Άγιο (ενώ έχουν ιστορία και από την Moto3) και έχει σβήσει και τον κινητήρα του... στη συνέχεια της φάσης της κλωτσιάς. Ο τύπος δεν υπάρχει...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!