«Σβηστά» πήρε την pole position στο Σαν Μαρίνο ο Χόρχε Λορένθο

Πέτρος Σηφαλάκης
«Σβηστά» πήρε την pole position στο Σαν Μαρίνο ο Χόρχε Λορένθο
Κυριάρχησε από την αρχή του Q2 και έμεινε στην κορυφή μέχρι το τέλος ο Χόρχε Λορένθο, παίρνοντας την pole position χωρίς καμία δυσκολία!

Οι κατατακτήριες δοκιμές του Σαν Μαρίνο φέτος, δεν ήταν όπως έχουμε συνηθίσει στο MotoGP. Λίγες εναλλαγές θέσεων και καμία έκπληξη στο τέλος, καθώς κανείς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον Χόρχε Λορένθο! Ο Ισπανός, μπήκε πολύ δυναμικά στο Q2 και στον πρώτο του γύρο έκανε έναν πολύ γρήγορο χρόνο, που δεν κατάφερε κανείς να ξεπεράσει. Ο μόνος που έκανε γρηγορότερο χρόνο στη συνέχεια, ήταν ο... ίδιος, βελτιώνοντας τις επιδόσεις του και «κλειδώνοντας» την pole position. Ο Μαρκ Μάρκεθ δεν τα έβαλε κάτω και προσπάθησε να «επιτεθεί» στον συμπατριώτη του, όμως στην προσπάθειά του για έναν γρήγορο γύρο, έπεσε καταστρέφοντας την προσπάθειά του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Έτρεξε γρήγορα στο γκαράζ για να πάρει νέα μοτοσυκλέτα, καθώς η προηγούμενη είχε υποστεί ζημιές, όμως δεν κατάφερε τίποτα το αξιοσημείωτο και «περιορίστηκε» (για τα... Μαρκ Μάρκεθ δεδομένα) στην πέμπτη θέση εκκίνησης, δηλαδή στη δεύτερη σειρά. Δεύτερος, ήταν ο Τζακ Μίλερ με μοτοσυκλέτα Ducati, κάνοντας το 1-2 της ιταλικής εταιρείας, τρίτος ο Μάβερικ Βινιάλες που τελευταία στιγμή κατάφερε να «τρυπώσει» στην πρώτη σειρά εκκίνησης και τέταρτος ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο. Στο Q1, δεν υπήρξε καμία ανατροπή επίσης. Ο Ντάνι Πεδροσα και ο Φράνκο Μορμπιντέλι ήταν οι δύο οδηγοί που «πέρασαν» στο Q2. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων δοκιμών, παρακάτω!

Q2

Q1

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!