Λορένθο: «Ο Ρόσι κάνει σαν μικρό παιδί»

Πέτρος Σηφαλάκης
Λορένθο: «Ο Ρόσι κάνει σαν μικρό παιδί»
Ο Χόρχε Λορένθο λέει τη δική του άποψη, για το περιστατικό που σημειώθηκε ανάμεσα στον Μάρκεθ και τον Ρόσι, με τον πρώτο να δίνει το χέρι του ως ένδειξη φιλίας και τον δεύτερο να μην το αποδέχεται.

Ο Μαρκ Μάρκεθ θέλησε, ξαφνικά, να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον Βαλεντίνο Ρόσι και έδειξε πρόθυμος να ξεχάσει το «ανταγωνιστικό» μεταξύ τους παρελθόν, για να γίνει μια νέα αρχή. Ο Βαλεντίνο Ρόσι από την άλλη δεν έδειξε το ίδιο πρόθυμος και όταν ο Μάρκεθ του έδωσε το χέρι, στη συνέντευξη τύπου, ο Ιταλός έγνεψε αρνητικά και δεν το δέχτηκε. Ο Χόρχε Λορένθο, που είχε εμπλακεί κι εκείνος στο περιστατικό του 2015, είπε:

«Έχουν και οι δύο άδικο. Ο μεν Ρόσι επειδή ο αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Μαρκ και συμπεριφέρθηκε σαν μικρό παιδί, διώχνοντας την ευκαιρία να δείξει στους οπαδούς ότι δεν πρέπει να αποδοκιμάζουν έναν αναβάτη που δεν έκανε τίποτα όταν ανεβαίνει στο βάθρο και ο δε Μάρκεθ, επειδή ενδιαφέρεται περισσότερο από ότι θα έπρεπε για όσα ο Βαλεντίνο κάνει και λέει. Πρέπει απλώς να προχωρήσει, να το αφήσει ως έχει. Να συνεχίσει να κάνει όσα κάνει. Αυτή όμως είναι η δική μου άποψη, ο κάθε ένας μπορεί να λέει και να κάνει ο,τι θέλει».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!