Ρόσι: «Ελπίζω πως θα είμαστε γρήγοροι!»

Γιώργος Βαρίνος
Ρόσι: «Ελπίζω πως θα είμαστε γρήγοροι!»
Ο Βαλεντίνο Ρόσι και η Yamaha αφήνουν πίσω τους μια πολύ δύσκολη πίστα γι’ αυτούς, το Red Bull Ring της Αυστρίας και ελπίζουν πως στο Silverstone θα μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικοί.

Παίξε νόμιμα στο καζίνο της Sportingbet.gr! Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στα φρουτάκια. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Λίγο πολύ για όλους αυτό το Σ/Κ ο αγώνας στο Silverstone θα είναι ταξίδι στο άγνωστο καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί με νέα άσφαλτο και ο «Γιατρός» ελπίζει ότι θα είναι πιο γρήγορος απ’ ότι στην Αυστρία. Από την άλλη όμως, ξέρει ότι η Μ1 του δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο με τις Ducati και την Honda του Μαρκ Μάρκεθ. Αυτό, όμως, δεν τον κάνει να χάνει την αισιοδοξία του: «Ο Αύγουστος είναι ένας πραγματικά πολυάσχολος μήνας», λέει ο Βαλεντίνο Ρόσι «Τώρα πάμε στο Silverstone, μια πίστα που μ’ αρέσει. Ως συνήθως, μαζί με την ομάδα μου θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ελπίζω ότι στο Silverstone θα είμαστε γρήγοροι και ότι θα κάνουμε καλό Αγώνα. Μετά τους δυο προηγούμενους Αγώνες είχαμε δουλειά να κάνουμε. Την Κυριακή, στο τεστ του Misano, δοκιμάσαμε διαφορετικά set-up και λύσεις με τα ηλεκτρονικά. Ήταν σημαντικό ώστε να προετοιμαστούμε καλύτερα για το GP εκεί».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!