Σκοτ Ρέντινγκ: «Η μοτοσυκλέτα μου είναι σκ@τά»!

Πέτρος Σηφαλάκης
Σκοτ Ρέντινγκ: «Η μοτοσυκλέτα μου είναι σκ@τά»!
Μετά την 20ή θέση που είχε στο Γκραν Πρι Αυστρίας, ο Σκοτ Ρέντινγκ δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τη μοτοσυκλέτα της Aprilia.

'Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ενώ ο Σκοτ Ρέντινγκ, στα δοκιμαστικά με τη βροχή στην Αυστρία, τα πήγαινε αρκετά καλά ανεβαίνοντας ακόμη και στη δεύτερη θέση, δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο στις κατατακτήριες και τον αγώνα. Τελικά, στο Γκραν Πρι Αυστρίας τερμάτισε 20ός! Ο Βρετανός αναβάτης της Aprilia στο MotoGP, «στόλισε» τις δηλώσεις του αργότερα με αρκετά... γαλλικά.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ήταν ένα γαμ...ένο, απαίσιο Σαββατοκύριακο. Όταν οι συνθήκες κάνουν τις μοτοσυκλέτες να δείχνουν λίγο πολύ ίδιες, βλέπω τις προοπτικές μου. Μπορώ να είμαι γρήγορος, θυμήθηκα πόσο καλός μπορώ να είμαι. Αυτό το Σαββατοκύριακο μου έδειξε ότι μπορώ να είμαι με τους καλύτερους αναβάτες στον κόσμο όταν βρέχει και δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η μοτοσυκλέτα. Όταν στεγνώνει η πίστα όμως, είμαι και πάλι εκτός του γαμ...ένου συναγωνισμού!

Είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό, να προσπαθώ συνεχώς και κάθε Σαββατοκύριακο να έχουμε ένα πρόβλημα. Προσπάθησα να το αποδεχτώ αλλά πραγματικά, είναι καταστροφή. Δεν είμαι χαρούμενος. Δεν μπορείς να κάνεις ένα κομμάτι σκ...τά να γυαλίζει! Το ξέρω ότι ακούγεται κακό και ότι δεν θα έπρεπε να το πω, αλλά είναι η αλήθεια. Προσπαθούν όλοι στην ομάδα αλλά έχει καταντήσει πλέον αστείο. Είναι πολλά που δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν σε μια ομάδα αυτού του επιπέδου αλλά συμβαίνουν. Και το αποδέχομαι. Είναι μια εργοστασιακή ομάδα του MotoGP, γιατί συμβαίνουν όλα αυτά;».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!