H Yamaha ζητά συγγνώμη στον Ρόσι και τον Βινιάλες

Πέτρος Σηφαλάκης
H Yamaha ζητά συγγνώμη στον Ρόσι και τον Βινιάλες
Απολογείται για τις μέτριες επιδόσεις της μοτοσυκλέτας της η Yamaha, που στέρησε από τους αναβάτες της την ευκαιρία να πετύχουν κάτι καλύτερο στις κατατακτήριες δοκιμές.

Από τις χειρότερες κατατακτήριες δοκιμές της Yamaha ήταν η σημερινή, όπου ο Μάβερικ Βινιάλες και ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν κατάφεραν τίποτα καλύτερο από την 11η και 14η θέση εκκίνησης στον αυριανό αγώνα. Ο δεύτερος μάλιστα, δεν μπόρεσε να περάσει ούτε στο Q2 και σίγουρα οι επιδόσεις τους ήταν μέτριες. Η Yamaha, αναγνωρίζει πως ήταν πρόβλημα της μοτοσυκλέτας τους και ότι η επιτάχυνση, που είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημά τους απέναντι στον εργοστασιακό ανταγωνισμό εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, παραμένει.

Συγκεκριμένα η Yamaha είπε: «Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τους αναβάτες μας. Έχουμε χαμηλότερες επιδόσεις και προβλήματα επιτάχυνσης. Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα για μας. Ήταν πιθανότατα, μια από τις χειρότερες κατατακτήριες που είχαμε. Ξέρουμε ότι η πίστα δεν είναι στα μέτρα μας και είχαμε προβλήματα. Επίσης ο Μάβερικ είχε πρόβλημα με έναν αισθητήρα στο FP1, το φτιάξαμε αλλά το πρόβλημα επανήλθε στο FP4 και έτσι, επηρεάσαμε τη συγκέντρωσή του για σήμερα. Δουλεύουμε σκληρά για να βρούμε μια λύση για αύριο, αλλά και για μετά τον αγώνα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!