Ο Μάρκεθ κυριάρχησε στο βροχερό FP2

Ο Μάρκεθ κυριάρχησε στο βροχερό FP2

Ο Μάρκεθ κυριάρχησε στο βροχερό FP2

Με καθυστέρηση δεκαπέντε λεπτών ξεκίνησε η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών στην Αυστρία, όπου ο Μαρκ Μάρκεθ έδειξε την ταχύτητά του και ο Σκοτ Ρέντινγκ μας εξέπληξε με τη δεύτερη θέση του. 

Λίγο πριν ξεκινήσει η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών στην Αυστρία, «άνοιξαν» οι ουρανοί και έπεσε τρομερή βροχή, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της διαδικασίας για περίπου δεκαπέντε λεπτά. 

Όταν ξεκίνησε το FP2, έβρεχε ακόμη με έντονο ρυθμό και μόνο ο Άλεξ Ρινς, μαζί με τον Ζουάν Ζαρκό, βγήκαν να τρέξουν στην πίστα τα πρώτα δέκα λεπτά. Ύστερα η βροχή υποχώρησε, οι χρόνοι κατέβηκαν πολύ και ο Σκοτ Ρέντινγκ ήταν για αρκετή ώρα στην κορυφή. 

Αργότερα τον πέρασε ο Μαρκ Μάρκεθ και έκλεισαν με αυτή τη σειρά, ενώ τρίτος βρέθηκε ο Ντανίλο Πετρούτσι. Λορένθο, Ντοβιτσιόζο, Σμιθ, Ρινς, Μίλερ, Κράτσλοου και Ρόσι συμπληρώνουν τη δεκάδα. Τέλος, ο Φράνκο Μορμπιντέλι πήρε ποινή τριών θέσεων στην εκκίνηση της Κυριακής για «ανεύθυνη οδήγηση» καθώς έκλεισε έναν άλλο αναβάτη στη δεύτερη στροφή της πίστας, κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμαστικών. 

Best of internet