Βαλεντίνο Ρόσι: «Σκέφτομαι πως είμαι δέκα χρόνια νεότερος»!

Πέτρος Σηφαλάκης
Βαλεντίνο Ρόσι: «Σκέφτομαι πως είμαι δέκα χρόνια νεότερος»!
Το... μυστικό του μας αποκάλυψε ο Βαλεντίνο Ρόσι, που ακόμη καταφέρνει να βάζει τα γυαλιά σε αναβάτες πολύ μικρότερούς του!

Στον αγώνα του Ζάξενρινγκ ο Βαλεντίνο Ρόσι πήρε τη δεύτερη θέση, πίσω από τον Μάρκεθ και συνεχίζει να είναι πολύ ανταγωνιστικός, στα 39 του χρόνια! Μάλιστα είναι και δεύτερος στο πρωτάθλημα και αυτό δείχνει τη δυναμική του, παρά το γεγονός ότι έχει αρκετά παράπονα από τη μοτοσυκλέτα του. Ο Ρόσι όμως, μας αποκαλύπτει το... μυστικό του!

«Ένας συνεργάτης μου μου έδωσε μια πολύ ωραία ιδέα. Σκέφτομαι πως είμαι δέκα χρόνια νεότερος! Στα 39 συμβιβάζεσαι με την 5η θέση, στα 29 σου όμως όχι! Νιώθω πολύ καλά σωματικά, προπονούμαι και κάνω καλή ζωή.

Πέρυσι που έσπασα το πόδι μου συνειδητοποίησα ότι πέρασε πιο γρήγορα από ότι 10 χρόνια πριν. Για το Ζάξενρινγκ προετοιμάστηκα πάρα πολύ. Στον αγώνα όλα είναι διαφορετικά όμως κι αυτή η 2η θέση δεν είναι μόνο το καλύτερό μου αποτέλεσμα σε αγώνα φέτος, αλλά είναι το αποτέλεσμα του καλύτερού μου αγώνα φέτος.

Δεν έκανα λάθη, ήμουν τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος και το διπλό βάθρο για την Yamaha δείχνει ότι κάνουμε καλή δουλειά εγώ κι ο Vinales. Τώρα πρόσφατα έχουμε βρει μια καλή ισορροπία και μ’ αρέσει να οδηγώ την Μ1. Χρειαζόμαστε όμως βοήθεια από την Ιαπωνία με τα ηλεκτρονικά. Η διαφορά μας στην επιτάχυνση με τις Ducati είναι ντροπιαστική, αλλά στο Ζάξενρινγκ δεν ήταν αρκετή για να μας κερδίσουν» είπε ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!