Πετρούτσι: «Ο Λορένθο μου χάλασε τον αγώνα»

Γιώργος Βαρίνος
Πετρούτσι: «Ο Λορένθο μου χάλασε τον αγώνα»
Στεναχωρημένος ήταν ο Πετρούτσι στις δηλώσεις του στους Δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα. Εκτός από τον Βινιάλες που του «έκλεψε» το βάθρο τα είχε και με τον Λορένθο.

Ο Ντανίλο Πτρούτσι έχασε στον τελευταίο γύρο του αγώνα στη Γερμανία την ευκαιρία να πάρει το βάθρο, με τον Μάβερικ Βινιάλες να του κλέβει την μπουκιά από το στόμα. Παρά το γεγονός ότι έφτασε τόσο κοντά στο να τερματίσει στο βάθρο και ήταν και η καλύτερη Ducati στον αγώνα, ήταν κάτι άλλο που τον απασχολούσε: «Όπως πάντα, ο Χόρχε δεν έχασε την ευκαιρία... αφού ανοίχτηκε, μετά επέστρεψε πάνω μου με τρόπο όχι πολύ έξυπνο. Χάσαμε ένα δευτερόλεπτο εκεί σε σχέση με τον Μπαουτίστα. Τον έχω δει να κάνει το ίδιο και στον Ρόσι, οπότε δεν το σχολιάζω».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας*. * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις (21+)

Η αντιπαλότητα του Λορένθο με τον Πετρούτσι κρατά από τις κατατακτήριες δοκιμές, όταν ο Petrux ακολούθησε τον Λορένθο για να πάρει τελικά την 2η θέση, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Ισπανό. Και ο Petrux συνεχίζει: «Δεν έχω τίποτα μαζί του... είναι αυτός που έχει σταματήσει να μου μιλάει από το Le Mans και μετά. Δεν λέει ούτε ένα γεια... δεν έχω κάτι μαζί του, αλλά βλέπω ότι αυτός δεν χάνει την ευκαιρία να αναφέρεται σ’ εμένα. Δεν είχα άλλο λάστιχο στο τέλος και ο Βινιάλες μου άρπαξε το βάθρο... κρίμα γιατί προσπάθησα ν’ αντισταθώ με όλες μου τις δυνάμεις. Κράτησα λάστιχα από την αρχή, δεν πίεζα και με τη βοήθεια της ομάδας σήμερα, κάναμε τη διαφορά σε σχέση με τις άλλες Ducati. Αυτός είναι ένας από τους πιο δύσκολους Αγώνες για τη φθορά και τα καταφέραμε μια χαρά. Εδώ βρήκαμε μερικές πολύ καλές λύσεις με τη μοτοσυκλέτα και μπορέσαμε και ήμασταν με τους πρώτους.».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!