Χαρούμενος με το βάθρο ο Βινιάλες

Χαρούμενος με το βάθρο ο Βινιάλες

Χαρούμενος με το βάθρο ο Βινιάλες

Ένας χαρούμενος Βινιάλες για την 3η του θέση στο βάθρο, λέει πως η μοτοσυκλέτα του είναι καλή και θα μπορούσε να κερδίζει ένα δευτερόλεπτο το γύρο αν είχαν λύσει το πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά.

Ο Μάβερικ Βινιάλες ήταν στο βάθρο ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Αντιμετώπισε προβλήματα στην αρχή του αγώνα και βρισκόταν για το μεγαλύτερο μέρος του, μόλις 7ος αλλά στη συνέχεια ανέκαμψε και τελικά ανέβηκε στο βάθρο.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα!  *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο ίδιος αναφέρει: «Στην αρχή του αγώνα είχα πρόβλημα. Άργησα να αποκτήσω εμπιστοσύνη στο μπροστικό και συνεχώς είχα το πρόβλημα και με την επιτάχυνση. Ξοδεύουμε πολύ ενέργεια σε σπινιαρίσματα στην έξοδο των στροφών και αυτό φθείρει το πίσω ελαστικό και μας κοστίζει σε χρόνους. Αν είχαμε λύσει τα προβλήματα με τα ηλεκτρονικά θα ήμουν ένα δευτερόλεπτο το γύρο ταχύτερος. Ευτυχώς μετά τη μέση του αγώνα ανέκτησα την εμπιστοσύνη μου στο μπροστινό και μπόρεσα να πιέσω. Στους τελευταίους γύρους έκανα υπερπροσπάθεια να φτάσω και να περάσω τον Πετρούτσι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το βάθρο. Έχω ένα καταπληκτικό πλαίσιο στην μοτοσυκλέτα μου και στους επόμενους αγώνες θα τα πάω ακόμα καλύτερα.»

Best of internet