Βαλεντίνο Ρόσι: «Ο Πεδρόσα άξιζε τουλάχιστον έναν τίτλο»

Πέτρος Σηφαλάκης
Βαλεντίνο Ρόσι: «Ο Πεδρόσα άξιζε τουλάχιστον έναν τίτλο»
Την αποχώρηση του Ντάνι Πεδρόσα από το MotoGP σχολιάζει ο «Γιατρός» και μεταξύ άλλων, λέει πως έπρεπε να είχε κατακτήσει ένα πρωτάθλημα τουλάχιστον.

Η ανακοίνωση του Ντάνι Πεδρόσα, ότι φέτος θα είναι η τελευταία του χρονιά στο MotoGP, στεναχώρησε τους περισσότερους φαν του αθλήματος, καθώς μιλάμε για έναν αναβάτη που μπορεί να μην έκανε φοβερή επιτυχία, όμως είχε σταθερό κοινό και είχε συνδέσει το όνομά του με τη Honda. Από το 2006 έως και σήμερα, ήταν στην εργοστασιακή ομάδα της και από του χρόνου, τη θέση του θα πάρει ο Χόρχε Λορένθο.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι, είπε για τον Πεδρόσα: «Μεγάλο κρίμα πιστεύω, το MotoGP χάνει έναν από τους καλύτερους αναβάτες των τελευταίων ετών. Μεγάλο κρίμα είναι και ότι ο Ντάνι δεν κατάφερε ποτέ του να κατακτήσει ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα στη μεγάλη κατηγορία, πιστεύω πως άξιζε τουλάχιστον έναν τίτλο. Αυτή η επιλογή του ήταν κάτι εντελώς προσωπικό του, δεν το περίμενα, πίστευα ότι θα συνεχίσει, ίσως και με τη Yamaha. Όμως άλλαξε γνώμη, θα σκέφτηκε πολλά πράγματα για να καταλήξει εκεί. Κρίμα για όλους».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!