Λορένθο: «Ήμασταν τυχεροί που δεν πέσαμε με τον Ρόσι»

Λορένθο: «Ήμασταν τυχεροί που δεν πέσαμε με τον Ρόσι»
Στον χθεσινό αγώνα του MotoGP, ο Βαλεντίνο Ρόσι είχε μια αρκετά δυνατή επαφή με τη μοτοσυκλέτα του Χόρχε Λορένθο, όμως ευτυχώς δεν έπεσε κανείς από τους δύο.

Ένα σπασμένο κομμάτι κάρμπον ήταν τελικά η ζημιά που προκάλεσε ο Βαλεντίνο Ρόσι στον Χόρχε Λορένθο, όταν συγκρούστηκαν οι δύο τους. Σαν από θαύμα, δεν έπεσε κανείς και έσπασε το «μυστήριο» κουτί που έχει στην ουρά της η Ducati, για το οποίο δεν έχουμε λεπτομέρειες και δεν γνωρίζουμε σε τι ακριβώς εξυπηρετεί.

Ο Χόρχε Λορένθο θεωρεί το περιστατικό αρκετά τυχερό και λέει: «Ήταν μια πολύ τρομακτική στιγμή, δεν ήξερα τι γίνεται πίσω μου, δεν ήξερα αν έπεσε κάποιος ύστερα από την επαφή μας. Δεν ήξερα ούτε καν ποιος αναβάτης ήταν, αν ήταν ο Μάρκεθ ή κάποιος άλλος, όμως τελικά, ήταν ο Ρόσι. Ήμασταν πολύ τυχεροί.

Με τα Michelin έχουμε περισσότερη πρόσφυση στην άκρη του πίσω ελαστικού παρά με του εμπρός. Έχασα το μπροστινό μου στο Λε Μαν, με μεγάλη ταχύτητα, μου συνέβη ξανά εδώ. Για να μην πέσω έπρεπε να κόψω, ο Βαλεντίνο δεν περίμενε κάτι τέτοιο εκείνη τη στιγμή και με χτύπησε. Ήμασταν τυχεροί! Τρομακτική στιγμή γιατί αν είχαμε ένα τρακάρισμα, με όλους τους άλλους κολλημένους πίσω μας, θα ήταν πολύ επικίνδυνο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!