Ο Πεδρόσα πάει χάλια γιατί δεν έχει κίνητρο, σύμφωνα με τον Μάρκεθ

Ο Πεδρόσα πάει χάλια γιατί δεν έχει κίνητρο, σύμφωνα με τον Μάρκεθ
Ο τιμέιτ του Ντάνι Πεδρόσα, μας εξηγεί τους λόγους που οι τελευταίοι αγώνες του είναι όλο και χειρότεροι και αποδίδει την εικόνα του στην έλλειψη κινήτρου.

Πρόσφατα μάθαμε πως από του χρόνου, ο Χόρχε Λορένθο θα φύγει από τη Ducati και θα πάει στην εργοστασιακή ομάδα της Honda. Ο Μαρκ Μάρκεθ, έχει μια εξαιρετική πορεία οπότε ο αναβάτης που θα «θυσιαζόταν» για να έρθει ο Λορένθο, είναι ο Ντάνι Πεδρόσα!

Ακόμη, δεν γνωρίζουμε επίσημα που θα καταλήξει ο 32χρονος Ισπανός, αν και φήμες τον θέλουν να υπογράφει σε μια νέα ομάδα που θα μπει από του χρόνου στο MotoGP.

Ο Μαρκ Μάρκεθ, λέει την άποψή του για την εμφάνιση του Ντάνι τον τελευταίο καιρό, προσπαθώντας να μας δώσει να καταλάβουμε τους λόγους που δεν τα πάει καθόλου καλά, παρά το γεγονός ότι οδηγεί την ίδια μοτοσυκλέτα με εκείνον:

«Ο Ντάνι περνάει μια δύσκολη κατάσταση. Το Άσεν έτσι κι αλλιώς είναι μια πίστα που δεν του ταιριάζει λόγω της φυσικής του κατάστασης και της σωματοδομής του. Με τη μοτοσυκλέτα μας όμως, αν δεν έχεις κίνητρο, είναι αδύνατο να είσαι γρήγορος. Είναι δύστροπη μηχανή, πρέπει να την οδηγείς με θάρρος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!