Λορένθο: «Έχω την ευκαιρία να φτάσω τον Μάρκεθ»

Gazzetta team
Λορένθο: «Έχω την ευκαιρία να φτάσω τον Μάρκεθ»
Οι δύο συνεχόμενες νίκες του Χόρχε Λορένθο τον έφεραν στην έβδομη θέση της γενικής βαθμολογικής κατάταξης και ο ίδιος λέει πως υπάρχει πιθανότητα να φτάσει τον πρώτο Μαρκ Μάρκεθ.

Θυμόμαστε όλοι πως για μια ολόκληρη σεζόν, αλλά και τους πρώτους αγώνες της φετινής, ο Χόρχε Λορένθο δεν... υπήρχε στο MotoGP. Πάλευε με θέσεις που δεν αρμόζουν στην κατηγορία του, όμως ο Ισπανός επανήλθε και κέρδισε σε δύο συνεχόμενους αγώνες! Έτσι σήμερα, είναι έβδομος στην βαθμολογική κατάταξη και με τη... φόρα που έχει πάρει, πάει για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα! Ο ίδιος, δηλώνει:

«Τα κακά νέα είναι πως βρίσκομαι πολύ μακριά από τον Μάρκεθ. Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε ακόμη πολλούς αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν. Πριν το Μουτζέλο ήταν αδύνατο, τώρα όμως υπάρχει η πιθανότητα να τον φτάσω κι ας είναι πολύ, πολύ δύσκολο. Υπάρχει η ευκαιρία. Η μοτοσυκλέτα μας τώρα είναι πολύ ανταγωνιστική, αισθάνομαι εξαιρετικά και πιθανότατα έχουμε την πιο ολοκληρωμένη Ducati όλων των εποχών. Οπότε είναι ένα καλό σημάδι, θα δείξει όμως».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!