Βαλεντίνο Ρόσι: «Κρίμα που δεν μπορούμε να πάμε πιο γρήγορα»

Gazzetta team
Βαλεντίνο Ρόσι: «Κρίμα που δεν μπορούμε να πάμε πιο γρήγορα»
Η μοτοσυκλέτα της Yamaha δεν μπορεί να βελτιωθεί άμεσα και οι μηχανικοί της ομάδας θα χρειαστούν λίγο καιρό, μέχρι να πετύχουν αυτά που χρειάζεται ο Ρόσι.

Extra χρόνος; Extra κέρδη*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Βαλεντίνο Ρόσι τους δύο τελευταίους αγώνες έχει τερματίσει στην τρίτη θέση και αυτή είναι μια πολύ καλή επίδοση, αν αναλογιστούμε και τα παράπονα που γίνονται από τους δύο αναβάτες για τη μοτοσυκλέτα τους. Δεν είναι όσο ανταγωνιστική θα την ήθελαν και πρέπει να γίνουν αρκετά πράγματα για να έρθουν οι νίκες, όπως ξεκαθαρίζει και ο «Γιατρός».

«Έχουμε δύο-τρεις ιδέες και κάποια μικρά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε, κυρίως για την επιτάχυνση. Δυστυχώς όμως, στα δοκιμαστικά που κάνουμε τώρα στη Βαρκελώνη δεν είμαι γρηγορότερος. Επίσης, κοιτώντας τα δεδομένα και αναλύοντας, δεν μπορούμε να πάμε πιο γρήγορα. Είναι κρίμα. Δεν είναι εύκολο πάντως. Είναι αρκετή η δουλειά, οπότε είναι φυσιολογικό να αργούμε. Εστιάζουμε και σε άλλα πράγματα, όμως δεν βρίσκουμε κάτι ιδιαίτερο. Ελπίζω στα επόμενα δοκιμαστικά στο Μπρνο να βρούμε κάτι καλύτερο. Μέχρι τότε θα τρέχουμε με την ίδια μοτοσυκλέτα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!