«Αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ» λέει ο Λορένθο

Gazzetta team
«Αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ» λέει ο Λορένθο
Μετά την pole position που κατέκτησε σήμερα, ο Ισπανός δηλώνει ετοιμοπόλεμος για αύριο και λέει πως βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα από το Μουτζέλο.

Η πρώτη νίκη του Χόρχε Λορένθο με τη Ducati έγινε στο Μουτζέλο, στον προηγούμενο αγώνα. Ωστόσο σήμερα ο Ισπανός είναι σε καλύτερη φόρμα, σύμφωνα με τον ίδιο, ύστερα από την κατάκτηση της pole position!

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος που πήρα την pole. Μετά από μια νίκη, είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να έχεις. Όμως ακόμη περισσότερο, είμαι ευχαριστημένος που έχω καλή αίσθηση από τη μοτοσυκλέτα μου. Στο Μουτζέλο η αίσθηση ήταν φοβερή και τώρα εδώ, σε μια εντελώς διαφορετική πίστα, ακόμη καλύτερη! Καλύτερα από ποτέ θα έλεγα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως του άρεσε η συμπεριφορά της Ducati του κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών, δοκίμασε αρκετά πράγματα με τα ελαστικά για να καταλήξει σε σίγουρες επιλογές και ζύγισε κάθε πιθανότητα με σκοπό αύριο να καταφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη. Αναμφίβολα έχει το προβάδισμα με την pole position και αν συνεχιστεί η φόρμα του, θα δούμε μια μεγάλη νίκη μέσα στην πατρίδα του!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!