Ρόσι, Λορένθο οι πρωταγωνιστές στη Βαρκελώνη

Gazzetta team
Ρόσι, Λορένθο οι πρωταγωνιστές στη Βαρκελώνη
Οι δύο πρώτες περίοδοι των ελεύθερων δοκιμαστικών βρήκαν τον Ρόσι αρχικά και στη συνέχεια τον Λορένθο στην κορυφή, ενώ ο Μάρκεθ σημείωσε πτώση.

Μουντιάλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 300+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το πρωινό της Παρασκευής ξεκίνησε με τα ελεύθερα δοκιμαστικά στη Βαρκελώνη, όπου οι αναβάτες του MotoGP πήραν μια πρώτη ιδέα για την κατάσταση που βρίσκονται. Στο FP1, ο Βαλεντίνο Ρόσι ήταν ο πιο γρήγορος από όλους, με δεύτερο τον συμπατριώτη του Αντρέα Ντοβιτσιόζο και τρίτο τον Χόρχε Λορένθο.

Μαρκ Μάρκεθ και Ζουάν Ζαρκό ήταν οι δύο αναβάτες που συμπληρώνουν την πεντάδα. Στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, τα πράγματα άλλαξαν αρκετά. Ο Χόρχε Λορένθο πέρασε πρώτος, όντας ο ταχύτερος και ο Αντρέα Ιανόνε, με τον Μάβερικ Βινιάλες «καπάρωσαν» τη δεύτερη με την τρίτη θέση.

Ντοβιτσιόζο και Κράτσλοου είναι επίσης στην πεντάδα ενώ ο Βαλεντίνο Ρόσι έπεσε στην ενδέκατη θέση, καθώς δεν κατάφερε να κάνει κάποιον ανταγωνιστικό γύρο. Δωδέκατος ο Μαρκ Μάρκεθ, που σημείωσε πτώση, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα για την πρώτη και τη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών:

Πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

Δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!