Τρεις Ιταλοί στην κορυφή του FP1 στο Μουτζέλο

Gazzetta team
Τρεις Ιταλοί στην κορυφή του FP1 στο Μουτζέλο
Αντρέα Ιανόνε, Μισέλε Πίρο και Αντρέα Ντοβιτσιόζο, ήταν οι αναβάτες που κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών στην Ιταλία.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ιταλική κυριαρχία σε ιταλική πίστα, θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών στο MotoGP, αφού οι τρεις ταχύτεροι αναβάτες κατάγονται από την Ιταλία. Ο Αντρέα Ιανόνε με τη Suzuki του τους ξεπέρασε όλους, ενώ ακολούθησε μια «έκπληξη», ο Μισέλε Πίρο που δεν τον βλέπουμε συχνά στις υψηλές θέσεις. Αντρέα Ντοβιτσιόζο είναι ο τρίτος Ιταλός στο βάθρο.

Βινιάλες, Μίλερ και Μάρκεθ ακολουθούν, ο Φράνκο Μορμπιντέλι είναι πίσω τους και ο Βαλεντίνο Ρόσι μόλις που κατάφερε να ανέβει στην όγδοη θέση της κατάταξης. Λορένθο και Καλ Κράτσλοου, συμπληρώνουν τους δέκα. Ο Τόμας Λούθι σημείωσε πτώση, όπως και ο Μάβερικ Βινιάλες της Yamaha, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι πολλά κορυφαία ονόματα του MotoGP έχουν παραμείνει εκτός της δεκάδας, όπως ο Ζουάν Ζαρκό, ο Ντάνι Πεδρόσα και ο Ντανίλο Πετρούτσι. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!