Ο πρωταθλητής του MotoGP θα πάρει μια «γεύση» από Formula 1

Gazzetta team
Ο πρωταθλητής του MotoGP θα πάρει μια «γεύση» από Formula 1
Η Red Bull θα οργανώσει ένα event στο οποίο ο Μαρκ Μάρκεθ, αναβάτης της Honda στο MotoGP, θα οδηγήσει ένα αγωνιστικό μονοθέσιο της F1.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πολλές φορές αναβάτες του MotoGP οδηγούν μια Formula 1 και το αντίστροφο, ειδικά αν υπάρχουν χορηγοί που δραστηριοποιούνται και στα δύο μηχανοκίνητα σπορ. Αυτή τη φορά είναι η σειρά του Μαρκ Μάρκεθ, ο οποίος κέρδισε το περσινό πρωτάθλημα του MotoGP, να οδηγήσει ένα μονοθέσιο!

Στις 5-6 Ιουνίου, η Red Bull θα οργανώσει αυτό το event στην πίστα Red Bull Ring όμως πριν από αυτό, θα επισκεφτεί τα κεντρικά της εταιρείας για να πάρουν τα μέτρα του για το κάθισμα και να περάσει κάποιες ώρες στον προσομοιωτή οδήγησης. Την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσει και ο τιμέιτ του, Ντάνι Πεδρόσα, ο οποίος επίσης θα λάβει μέρος στην εκδήλωση.

Ακόμη δεν έχει διασαφηνιστεί αν θα οδηγήσουν κάποιο από τα σημερινά υβριδικά μονοθέσια ή αν θα έχουν στη διάθεσή τους κάποιο ατμοσφαιρικό παλαιότερο, αν και το δεύτερο σενάριο μοιάζει πιο πιθανό. Μερικοί ακόμη αναβάτες του MotoGP που έχουν οδηγήσει κάποια F1 στο παρελθόν, σε πλαίσιο διοργάνωσης χορηγών, ήταν ο Βαλεντίνο Ρόσι και ο Χόρχε Λορένθο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!