Λορένθο: «Είχα πρόβλημα με την αντοχή μου»

Gazzetta team
Λορένθο: «Είχα πρόβλημα με την αντοχή μου»
Η πίστα του Λε Μαν κούρασε περισσότερο από το φυσιολογικό τον Χόρχε Λορένθο, ο οποίος πιστεύει πως σε άλλες συνθήκες θα μπορούσε να είναι πολύ πιο κοντά με τους αντιπάλους του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Χόρχε Λορένθο κατάφερε να τερματίσει στην έκτη θέση στο Γκραν Πρι της Γαλλίας για το MotoGP, την περασμένη Κυριακή. Ο αναβάτης της Ducati υποστηρίζει ότι είχε ένα πρόβλημα με την σωματική του αντοχή και θα μπορούσε να τα είχε πάει συνολικά καλύτερα.

«Βασικά το πρόβλημά μου ήταν οι αντοχές μου. Υποφέρω από αυτό το πράγμα από την αρχή, σε πίστες όπως αυτή ή το Όστιν, που έχουν πολλά δυνατά φρεναρίσματα. Παίζει ρόλο και η μοτοσυκλέτα, στην περσινή δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, ο εργονομικός σχεδιασμός της φετινής όμως δεν είναι τέλειος.

Έχουμε πολύ καλά φρένα, πολύ καλή επιτάχυνση όμως όταν κουράζομαι πέφτει ο ρυθμός μου στις στροφές και όσοι είναι πίσω μου με φτάνουν, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να με περνάνε. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό, αν όντως γίνει τότε θα τους είναι πολύ πιο δύσκολο να με φτάνουν» ήταν τα λόγια του Χόρχε Λορένθο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!