Βαλεντίνο Ρόσι: «Βελτιωθήκαμε πάρα πολύ χθες»

Βαλεντίνο Ρόσι: «Βελτιωθήκαμε πάρα πολύ χθες»

Βαλεντίνο Ρόσι: «Βελτιωθήκαμε πάρα πολύ χθες»

Η τρίτη θέση του «Γιατρού» στο Γκραν Πρι Γαλλίας την Κυριακή, έδωσε μια ανάσα στη Yamaha, η οποία φέτος δεν έχει καταφέρει να τα πάει όσο καλά θα ήθελε. 

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Τον αγώνα του MotoGP στη Γαλλία την Κυριακή, τον κέρδισε ο Μαρκ Μάρκεθ, με δεύτερο τον πολύ γρήγορο Πετρούτσι και τρίτο τον Βαλεντίνο Ρόσι. Ο Ρόσι, που κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, είχε έναν καλό ρυθμό που τον βοήθησε να σκαρφαλώσει αρκετές θέσεις υψηλότερα από την ένατη που ξεκινούσε λόγω των μέτριων επιδόσεών του στις κατατακτήριες. Συγκεκριμένα, ο «Γιατρός», είπε: 

«Χθες στις κατατακτήριες ήμουν αργός και ξεκίνησα τελικά από την ένατη θέση. Ήμουν λίγο απαισιόδοξος λόγω του ότι η δουλειά που κάναμε το Σάββατο δεν ήταν τόσο καλή. Χθες όμως δουλέψαμε πολύ σκληρά και βελτιωθήκαμε πάρα πολύ, τόσο στην επιτάχυνση όσο και στην πρόσφυση. Στο ζέσταμα κιόλας, είχα καταλάβει ότι τα πράγματα δεν θα είναι τόσο κακά και ότι θα έχουμε έναν καλό αγώνα. Θα προτιμούσα όμως, όλα αυτά να σας τα έλεγα και για μια άλλη πίστα, γιατί η συγκεκριμένη παραδοσιακά μας ταιριάζει». 

Best of internet