Mάρκεθ: Φάνηκε εύκολο αλλά δεν ήταν...

Mάρκεθ: Φάνηκε εύκολο αλλά δεν ήταν...
Σίγουρος για το μέλλον και πραγματιστής ο Μάρκεθ, πιστεύει πως η νίκη ήρθε από την επιλογή σκληρού πίσω ελαστικού και την υπομονή πολλών γύρων για να το ζεστάνει.

O Μάρκεθ στις δηλώσεις του ανέφερε πως το κλειδί ήταν η επιλογή πίσω ελαστικού. «Η πίστα είχε πολύ πρόσφυση που σήμαινε πως και με σκληρό πίσω ελαστικό θα κρατούσε καλά ακόμα και κρύο αν δεν το ζορίζαμε. Έτσι βάλαμε σκληρό πίσω. Ήταν μια δύσκολη επιλογή που θα λειτουργούσε μόνον αν ο ρυθμός στους πρώτους γύρους θα ήταν αργός. Όταν μπήκε μπροστά ο Λορένθο και έδωσε αργό ρυθμό, ήξερα πως αν έκανα υπομονή μπορεί ναι να νικούσα στον αγώνα. Έτσι περίμενα να ζεστάνω το πίσω μου λάστιχο καλά, ώστε να μπορώ να το πιέσω δίχως να φοβάμαι πως θα γλυστρήσει και πήγαινα προσεκτικά. Όταν έπεσαν ο Ντόβι και ο Ζάρκο μου έφυγε ένα άγχος. Είχα πίσω μου τον Ντανίλο και τον Βάλε. Ακόμα και αν με περνούσαν, βαθμολογικά θα ήταν μικρό το κακό. Όσο πλησιάζαμε στο τέλος τόσο πιο σίγουρος ένοιωθα. Προσπάθησα να απομακρυνθώ αλλά αμέσως γλύστρησε το μπροστινό, ευτυχώς το περίμενα και το έσωσα (γέλια) με τον γνωστό τρόπο... να! δείτε (και δείχνει τον αγκώνα του που έχει γρατζουνιές) και τελικά αποφάσισα να ρίξω το ρυθμό μου. Μάλλον και οι άλλοι βρίσκονταν στο όριο γιατί τελικά νίκησα άνετα. Φάνηκε εύκολο αλλά δεν ήταν... Μπορεί και να έπεφτα εκεί... Τώρα είμαστε καλά. Πολλούς βαθμούς μπροστά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...»

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!