Ρόσι: Eίμαι ευχαριστημένος!

Ρόσι: Eίμαι ευχαριστημένος!
O Βαλεντίνο Ρόσι δεν κατάφερε να διεκδικήσει τη νίκη αλλά ήταν ευχαριστημένος με την 3η θέση του στο βάθρο και την γενική του ταχύτητα όλο το Σαββατοκύριακο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιατρός έδειξε πως τελικά το πρόσημο ήταν θετικό και έμεινε ευχαριστημένος... «Κάναμε τις σωστές επιλογές ελαστικών και είμαι χαρούμενος γιατί ήμουν γρήγορος. Προσπάθησα να πλησιάσω τον Ντανίλο αλλά... έπρεπε να ρισκάρω και το τερέν ήταν περίεργο. Κρατούσε μέχρι να πέσεις ξαφνικά... Έτσι σταμάτησα να πιέζω γιατι δεν άξιζε το ρίσκο. Όλες τις μέρες εδώ είμασταν γρήγοροι. Προφανώς όχι τόσο γρήγοροι όσο οι άλλοι. Το ότι έπεσε ο Ζουάν, δείχνει πόσο στο όριο οδηγούσε την Yamaha του. Ακόμα δεν έχω καταλάβει ακριβώς την πρόσφυση σε αυτή την πίστα... κρατάει πάρα πολύ μέχρι που ξαφνικά χάνεται απότομα η πρόσφυση. Οδήγησα συνετά και δεν ήθελα με τίποτε να πέσω. Είμαι ευχαριστημένος με την 3η θέση. Τίποτε δεν έχει χαθεί και το πρωτάθλημα είναι μεγάλο...»

Τζάκποτ στο Predictor*! Η ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Mε 56 βαθμούς ο Ρόσι βρίσκεται στην 4η θέση μόλις 2 βαθμούς από τον Ζαρκό που έχει 58 και 3 βαθμούς από τον Βινιάλες που έχει 59. Με ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα θα ανέβει 2ος. Βέβαια ο Μάρκεθ έφυγε μακρυά πλέον με 95 βαθμούς!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!