H αντεπίθεση των Yamaha γίνεται στη Γαλλία!

Gazzetta team
H αντεπίθεση των Yamaha γίνεται στη Γαλλία!
Στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, ο Μάβερικ Βινιάλες τα πήγε περίφημα και ανέβηκε στην πρώτη θέση, ενώ ο Βαλεντίνο Ρόσι ήταν επίσης πολύ γρήγορος. Ο Μαρκ Μάρκεθ έπεσε.

Μικρές ανατροπές είχαμε, συγκριτικά με τα χθεσινά δοκιμαστικά, στη σημερινή τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών για το MotoGP στη Γαλλία. Η πίστα που παραδοσιακά «κάθεται καλά» στις Yamaha, τις βοήθησε να φανούν ανάμεσα στις ταχύτερες μοτοσυκλέτες. Ο Μάβερικ Βινιάλες ήταν ο γρηγορότερος από όλους, κάτι που είχε να επιτύχει σε ελεύθερα δοκιμαστικά από τον αγώνα στην Αραγονία τον Σεπτέμβρη.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Δεύτερος ο Μαρκ Μάρκεθ, ο οποίος όμως είχε ένα μικρό τρακάρισμα και τρίτος ο Βαλεντίνο Ρόσι, που έδειχνε πως έχει ικανή ταχύτητα για να πετύχει πολλά σήμερα στις κατατακτήριες, αλλά και στον αυριανό αγώνα! Ζουάν Ζαρκό και Χόρχε Λορένθο στην τέταρτη και την πέμπτη θέση ενώ εντύπωση προκαλεί ο Ντοβιτσιόζο, που ήταν ο πιο γρήγορος χθες και σήμερα δεν μπόρεσε κάτι καλύτερο από τη 15η θέση. Δείτε τα αποτελέσματα, αναλυτικά:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!