Ο Ντόβι παραμένει στη Ducati μέχρι και το 2020

Gazzetta team
Ο Ντόβι παραμένει στη Ducati μέχρι και το 2020
Η Ducati επιβεβαίωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέα Ντοβιτισόζο, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος του 2020.

Μια πλήρη επταετία θα κλείσει ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο στην Ducati στο τέλος του 2020, όταν θα λήξει το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα. Ο Ιταλός αναβάτης ήταν τις τελευταίες ημέρες υπ ατμόν αναμένοντας τα χαρμόσυνα νέα και σήμερα στο πλαίσιο του Γκραν Πρι της Γαλλίας στο Λε Μαν, η ομάδα έκανε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ο λόγος της καθυστέρησης ήταν στην ουσία οι απαιτήσεις αύξησης που είχε ο Ντόβι, καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχε δεχτεί να αμείβεται λιγότερο από τον άλλο αναβάτης της ομάδας τον Χόρχε Λορένθο. Μάλιστα ο Ιταλός αρνήθηκε πριν μερικές ημέρες την πρώτη πρόταση της Ducati, λόγω οικονομικών αλλά τελικά η συμφωνία επετεύχθη.

Στο πλευρό του είναι άγνωστο ακόμη ποιος θα είναι, αν θεωρήσουμε δεδομένο πως ο Λορένθο θα αποχωρήσει για την Suzuki. Κυριότεροι μνηστήρες της δεύτερης αγωνιστικής θέσης στη Ducati είναι ο Τζακ Μίλερ και ο Ντανίλο Πετρούτσι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!