Ο Μαρκ Μάρκεθ κάνει το «άνοιγμα» της Γαλλίας στο FP1

Gazzetta team
Ο Μαρκ Μάρκεθ κάνει το «άνοιγμα» της Γαλλίας στο FP1
Τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά του MotoGP έγιναν σήμερα το πρωί στην πίστα του Λε Μαν στη Γαλλία και ο πιο γρήγορος, με πολύ μικρή διαφορά, ήταν ο Μαρκ Μάρκεθ.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Με ηλιοφάνεια, αλλά λίγο χαμηλότερη θερμοκρασία από το αναμενόμενο ξεκίνησαν τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά του MotoGP στη Γαλλία. Οι αναβάτες βγήκαν στην πίστα και ξεκίνησαν να γράφουν χρόνους, με αποτέλεσμα η πρώτη θέση να αλλάξει πολλές φορές «χέρια». Τελικά κατέληξε σε αυτά του Μαρκ Μάρκεθ, ο οποίος έκανε έναν πολύ καλό χρόνο, οριακά όμως καλύτερο από του Ντοβιτσιόζο που είναι δεύτερος.

Δυνατός φάνηκε και ο Μάβερικ Βινιάλες, που ακολουθούσε κι αυτός από κοντά τον Ντόβι και στη συνέχεια, Καλ Κράτσλοου και Ζουάν Ζαρκό για τους πέντε γρηγορότερους. Έκτος ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος έδειξε να έχει τον ρυθμό και ίσως το μεσημέρι πετύχει κάτι καλύτερο. Στο κομμάτι των πτώσεων, σημειώστε δύο, τον Τζακ Μίλερ της Pramac και τον Τόμας Λούθι της Marc VDS Honda. Ακριβώς από κάτω ακολουθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!