Ο Καλ Κράτσλοου έσπασε τα ρεκόρ και πήρε την pole στην Ισπανία!

Ο Καλ Κράτσλοου έσπασε τα ρεκόρ και πήρε την pole στην Ισπανία!
Σε συνέχεια της εξαιρετικής του εμφάνισης στις ελεύθερες δοκιμές, ο Καλ Κράτσλοου παίρνει την pole position για τον αυριανό αγώνα και αποδεικνύει την ταχύτητά του!

Για άλλη μια φορά, το MotoGP κατάφερε να μας καθηλώσει χωρίς καν να έχει φτάσει η στιγμή του Κυριακάτικου αγώνα! Στις κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Χερέθ στην Ισπανία, είδαμε φοβερές μάχες με πολλές εναλλαγές ταχύτερων γύρων στο Q2 και μεγάλο ανταγωνισμό. Ο Μαρκ Μάρκεθ έδειχνε αρχικά «αχτύπητος», πέτυχε έναν χρόνο πολύ καλό και προσπάθησε να τον ρίξει κι άλλο, όμως δεν τα κατάφερε. Στη συνέχεια, δεν άργησε να εμφανιστεί ο Καλ Κράτσλοου και να ρίξει τον χρόνο του Ισπανού και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, συνέχισε την προσπάθειά του και κατέβασε κι άλλο!

Το αποτέλεσμα ήταν νέο ρεκόρ χρόνο pole position στη Χερέθ και νέο απόλυτο ρεκόρ πίστας, που μας δίνει μια ιδέα για το πόσο γρήγορος ήταν ο Βρετανός της LCR Honda. Από την άλλη, ο Χόρχε Λορένθο, από εκεί που δεν κατάφερνε να μπει ανάμεσα στους κορυφαίους, κατάφερε να βελτιωθεί πολύ. Σταθερά γρήγορος ο Ντάνι Πεδρόσα, που είναι δεύτερος, έκπληξη της τελευταίας στιγμής ο Ζαρκό, που θα ξεκινήσει τρίτος και ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλύτερο από τη δέκατη θέση. Παρακάτω, αναλυτικά τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων δοκιμών του MotoGP.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!