Ιανόνε: «Πριν το βάθρο, ήμουν έτοιμος να εκραγώ»

Gazzetta team
Ιανόνε: «Πριν το βάθρο, ήμουν έτοιμος να εκραγώ»
Αρκετά φορτισμένος ήταν ο Ιταλός αναβάτης της Suzuki, ο οποίος είχε αρκετό καιρό να επιτύχει κάποιο καλό αποτέλεσμα και είχε απογοητευτεί από τον εαυτό του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Τον τελευταίο ένα χρόνο, ο Αντρέα Ιανόνε δεν μας είχε δείξει τις πραγματικές του ικανότητες και κρυβόταν πίσω από μια συνεχή μέτρια εμφάνιση που δεν ξεχώριζε σχεδόν ποτέ. Την περασμένη Κυριακή, κατάφερε να ανέβει στην τρίτη θέση του βάθρου, πλάι στον δεύτερο Μάβερικ Βινιάλες και τον πρώτο Μαρκ Μάρκεθ, με τις δηλώσεις του μετά από την επιτυχία του να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Τον τελευταίο ένα χρόνο περίπου, ήταν πολύ δύσκολο να είσαι ο Αντρέα Ιανόνε. Το 2016 ήταν μια καλή χρονιά, όπου όλοι είχαν υψηλές προσδοκίες από εμένα. Φυσικά αυτό ήταν ωραίο, όμως στη συνέχεια αν δεν φανείς αντάξιος, απογοητεύεις και η κατάσταση γυρίζει μπούμερανγκ. Ήμουν έτοιμος να εκραγώ από το θυμό μου μέχρι σήμερα. Πρέπει να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν κοντά μου και με στήριζαν αυτή τη δύσκολη περίοδο. Πολλοί με έκριναν, όμως δεν σταμάτησα να πιστεύω στον εαυτό μου» είπε ο αναβάτης της Suzuki.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!