Κράτσλοου: «Δεν είμαι πια ο αναβάτης της έκτης θέσης»

Gazzetta team
Κράτσλοου: «Δεν είμαι πια ο αναβάτης της έκτης θέσης»
Στον τελευταίο του αγώνα σημείωσε πτώση, όμως ο Καλ Κράτσλοου μας υπενθυμίζει πως πλέον, είναι μια υπολογίσιμη δύναμη και θα παλεύει για το βάθρο ή και τη νίκη.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Ο Καλ Κράτσλοου ήταν ένας αναβάτης που μέχρι πρότινος, απασχολούσε ελάχιστα με τις επιδόσεις του αφού ήταν σταθερά κάπου στη... μέση, χωρίς να ξεχωρίζει για την καλή ή την κακή του απόδοση. Τελευταία, η πρόοδος που έχει σημειώσει είναι τεράστια και πρόκειται για έναν ανταγωνιστικό αναβάτη που ανά πάσα ώρα και στιγμή, μπορεί και να κερδίσει!

«Έκανα χαζό λάθος στον αγώνα της Κυριακής στην τελευταία στροφή. Προσπαθούσα να πλασαριστώ έτσι ώστε να πάω δίπλα στον Ζαρκό στην επόμενη και όπως έγειρα, άνοιξα το γκάζι και έκλεισα το μπροστινό. Δεν είμαι πια ο αναβάτης της έκτης θέσης.

Σε κανένα σημείο του αγώνα σήμερα δεν ήμουν αργός, είχα το ρυθμό να τερματίσω ακόμη και δεύτερος. Είμαι ένας οδηγός αγώνων και καταλαβαίνω ότι όταν κάποιος είναι μπροστά σου και πάει πιο αργά από ότι μπορείς να πας εσύ, δεν θα κάτσεις από πίσω τους. Έπρεπε να καθαρίσω τον Ζαρκό και να συνεχίσω» είπε ο αναβάτης της LCR Honda, για τον αγώνα της Κυριακής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!