Ψύχραιμος ο Μάρκεθ παρά την ποινή του

Gazzetta team
Ψύχραιμος ο Μάρκεθ παρά την ποινή του
Ο Μαρκ Μάρκεθ τόνισε, ότι τα πήγε πολύ καλά στις δοκιμές όπου πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο και υπογράμμισε, ότι δεν είχε καμία πρόθεση να παρεμποδίσει τον Βινιάλες.

Με ένα χαμόγελο αντέδρασε ο Μάρκεθ στο άκουσμα της ποινής των τριών θέσεων, που θα τον φέρει από την pole position στην τέταρτη θέση του Γκραν Πρι των ΗΠΑ. Ο αναβάτης της Honda δήλωσε, ότι «θα λάβ μία διάκριση, επειδή είχα τον καλύτερο χρόνο και αύριο (σήμερα) είναι ο αγώνας. Σήμερα ήταν μία πραγματικά καλή ημέρα για εμάς, κάναμε σε σύγκριση με χθες ένα βήμα προς τα εμπρός. Ενιωθα καλύτερα με τη μοτοσικλέτα και μπόρεσα να κάνω τους επτά χρονομετρημένους γύρους με ασφαλή τρόπο. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό».

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Ο 25χρονος αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Βινιάλες, εξαιτίας του οποίου τιμωρήθηκε, λέγοντας τα εξής: «Πρόσεχα περισσότερο τον Ιανόνε, γιατί εκεί δεν χρειαζόμουν κανονικά να ακολουθήσω στη σκιά του, γνωρίζω όμως ότι ένας γρήγορος οδηγός πίσω μου μπορεί να βελτιώσει τον χρόνο του αισθητά και ο Ιανόνε ήταν χθες πολύ γρήγορος. Δεν περίμενα τον Μάβερικ. Όταν άκουσα τη μηχανή του, προσπάθησα να κάνω χώρο, προφανώς όμως του χάλασα τον γύρο, δεν υπάρχουν περισσότερα να πω. Σύμφωνα με τους αγωνοδίκες βρισκόμουν στην ιδανική γραμμή, ο Ιανόνε ήταν δίπλα μου. Κανονικά δεν μου συμβαίνει αυτό, όμως αυτή τη φορά ήταν έτσι».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!