Ταχύτερος ο Ιανόνε, πτώση για τον Μάρκεζ

Gazzetta team
Ταχύτερος ο Ιανόνε, πτώση για τον Μάρκεζ
Ο Αντρέα Ιανόνε ήταν εκείνος που ολοκλήρωσε τη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στην κορυφή με τον Μάρκεζ να ακολουθεί, παρά την πτώση του.

Εντυπωσιακό φινάλε έκανε ο Αντρέα Ιανόνε στην δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Γκραν Πρι Αμερικής. Ο Ιανόνε τηρούσε στάση αναμονής σε όλη τη διάρκεια του FP2 και επιτέθηκε στο φινάλε για να επικρατήσει του Μαρκ Μάρκεζ, ο οποίος νωρίτερα είχε σημειώσει την καλύτερη επίδοση στο FP1.

Από το ξεκίνημα πάντως ο Ισπανός πρωταθλητής ήταν εκείνος που έδινε τον ρυθμό. Κινήθηκε αμέσως χαμηλά στο 2:05 και τελικά με το σκληρό ελαστικό πίσω, κατάφερε να πέσει μέσα στο 2:04, ακριβώς λίγο πριν πέσει.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η πτώση του δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο και επικίνδυνο μιας και μπόρεσε να σηκωθεί και να επιστρέψει στα πιτς για τις απαραίτητες επιδιορθώσεις. Ακόμη και έτσι παρέμενε επικεφαλής μάλιστα σε όλο αυτό το διάστημα, αλλά στο φινάλε ο Ιανόνε με την Suzuki, ήταν εκείνος που αναρριχήθηκε στην κορυφή.

Τρίτος ήταν ο Μάβερικ Βινάλες, λιγότερο από ένα δέκατο εμπρός από την άλλη Yamaha του Ρόσι, ενώ οι διαφορές ήταν πολύ μικρότερες σε αυτήν την περίοδο. Κάπως έτσι χρειάστηκε να φτάσουμε στον όγδοο αναβάτη για να ξεπεράσουμε το ένα δευτερόλεπτο συνολικής διαφοράς από την κορυφή. Μέσα σε αυτόν το χρόνο «στριμώχτηκαν» οι Καλ Κράτσλοου (Honda), Άλεξ Ρινς (Suzuki), Χόρχε Λορένθο (Ducati) και Αντρέα Ντοβιτσιόζο (Ducati).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!