Καμία επαφή ανάμεσα στους Ρόσι και Μάρκεθ

Gazzetta team
Καμία επαφή ανάμεσα στους Ρόσι και Μάρκεθ
Οι διοργανωτές του MotoGP αποφάσισαν να μην συμπεριλάβουν τους δύο αναβάτες στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα των Η.Π.Α. για να μην ρίξουν λάδι στη φωτιά.

Η διχόνοια ανάμεσα στους υποστηρικτές του Βαλεντίνο Ρόσι και του Μαρκ Μάρκεθ καλά κρατεί και η Dorna προκειμένου να μη δώσει τροφή για άλλες δηλώσεις σε καμία από τις δύο πλευρές, αποφάσισε να εξαιρέσει και τους δύο αναβάτες από την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα των Η.Π.Α.

Εδώ και αρκετές ημέρες παραμένει πρώτο θέμα ανάμεσα στις συζητήσεις όλων γύρω από το MotoGP, η επαφή που είχαν οι δύο τους στην Αργεντινή που είχε ως αποτέλεσμα την πτώση του Ρόσι. Η εξαίρεσή τους από την συνέντευξη Τύπου του αγώνα είναι ενδεικτική πως το κλίμα είναι ακόμη τεταμένο μεταξύ τους. Παράλληλα ο περίγυρος προσπαθεί να μετριάσει τις αντιδράσεις και να αφήσει πίσω το γεγονός με γνώμονα το καλό του σπορ, κάτι που εξάλλου τόνισε και ο ίδιος ο Πρόεδρος τοης Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας, Βίτο Ιπολίτο.

Να σημειωθεί πως, από τον αγώνα της Αργεντινής και έπειτα οι δύο αναβάτες δεν έχουν συναντηθεί καθόλου, καθώς ο Μάρκεθ προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη από τον Ρόσι, αλλά δεν κατάφερε να τον συναντήσει στα πάντοκς της Yamaha. Στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Αμερικής θα βρεθούν έτσι, οι Καλ Κράτσλοου, Ζουάν Ζαρκό, Άλεξ Ρινς, Τζακ Μίλερ, Αντρέα Ντοβιτσιόζο και Μάβερικ Βινάλες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!