Ρόσι: «Ο Μάρκεθ δεν είχε τα αρ@@@@@ να έρθει μόνος του!»

Gazzetta team
Ρόσι: «Ο Μάρκεθ δεν είχε τα αρ@@@@@ να έρθει μόνος του!»
O Bαλεντίνο Ρόσι εξαπέλυσε επίθεση στον Μαρκ Μάρκεθ μετά το τέλος του grand prix της Αργεντινής, αναφέροντας πως ο Ισπανός είναι επικίνδυνος για τους υπόλοιπους οδηγούς, ενώ τόνισε πως τον ενδιαφέρουν μόνο οι δημόσιες σχέσεις.

Ο Μαρκ Μάρκεθ έριξε τον Βαλεντίνο Ρόσι στο grand prix της Αργεντινής, κάτι που έκανε έξαλλο τον «γιατρό».

Ο Ιταλός μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως ο Ισπανός είναι επικίνδυνος, ενώ ανέφερε πως φοβάται να είναι στην πίστα μαζί του.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Αναλυτικά

«Δεν θέλω ούτε να τον δω! Δεν είχε τα αρ@@@@ να έλθει μόνος του στο γραφείο μου, ήρθε για δημόσιες σχέσεις για τις κάμερες μαζί με τους μάνατζερ!

Φοβάμαι να είναι μαζί του στην πίστα! Και εγώ και Τζακ στο παρελθόν και άλλοι οδηγοί κάναμε κάτι αντίστοιχο, αλλά εδώ από την Παρασκευή το έκανε 6 φορές.

Μίλησα στην Διεύθυνση του Αγώνα και τους είπα ότι δεν νιώθω προστατευμένος στην πίστα με αυτόν! Σημάδεψε τη μοτοσυκλέτα και το πόδι μου γιατί ξέρει ότι έτσι ή θα πέσω ή θα χάσω πολύ χρόνο και δεν θα μπορέσω να του επιτεθώ στην επόμενη στροφή!

Το σπορ μας είναι επικίνδυνο, δεν είναι ποδόσφαιρο που θα σφυρίξει φάουλ, εδώ αυτά γίνονται με 200χλμ την ώρα! Και βέβαια έπρεπε να μην τον αφήσουν να ξεκινήσει έτσι, με το σβήσιμο που έγινε στην εκκίνηση και αγνόησε τον κριτή! Ο κανονισμός είναι σαφής!»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!