Ρόσι: "Ο Χάμιλτον μιλάει πολύ για τον εαυτό του"!

Gazzetta team
Ρόσι: "Ο Χάμιλτον μιλάει πολύ για τον εαυτό του"!
Την άποψή του για τον Χάμιλτον αλλά και την απορία του για τη διαφορά αμοιβών μεταξύ F1 και MotoGP κατέθεσε ο Βαλεντίνο Ρόσι σε συνέντευξη του στην Gazzetta dello Sport.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα, Gazzeta dello Sport, ο Βαλεντίνο Ρόσι με θέματα που αφορούν το μέλλον του, το οποίο απασχολεί αρκετά, αλλά και το παρόν του MotoGP και όχι μόνο. Όσον αφορά το κατά πόσο παραμένει υψηλά το κίνητρό του έπειτα από τόσο σπουδαία καριέρα ο Ιταλός τόνισε: «Αρκετά πράγματα μπορεί να μην είναι τα ίδια, αλλά είναι παρόμοια με το ξεκίνημα. Ειδικά η επιθυμία να οδηγήσεις τη μοτοσυκλέτα και να είσαι γεμάτος όταν κάνεις καλό αγώνα. Όταν είσαι στην πίστα, μόνο εσύ κι η μοτοσυκλέτα σου, έτοιμος να παλέψεις για τη νίκη, για τον τίτλο. Αυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα».

Δεν μίλησε όμως μόνο για αυτά! «Στην F1 παίρνουν τα τριπλάσια χρήματα και είναι μέσα στα αυτοκίνητά τους», τόνισε αναφερόμενος στην διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στα δύο αθλήματα, στα οικονομικά δεδομένα, «Σε επίπεδο ικανοτήτων, ποιότητας και ρίσκου που εμπεριέχεται και στις δύο μορφές, ώστε να κάνεις αυτό που χρειάζεται για να είσαι κορυφαίος, υπάρχει μια σημαντική αντίθεση όταν φτάνουμε στα οικονομικά, κάτι που δεν είναι δίκαιο». Ο Ιταλός αναγνωρίζει βέβαια ότι η αγορά του αυτοκινήτου με την μοτοσυκλέτα είναι διαφορετική και εκεί τοποθετεί αυτή την οικονομική διαφορά.

Ωστόσο αναφέρθηκε και στον Λιούις Χάμιλτον καθώς η ερώτηση αφορούσε τους δύο πρεσβευτές της F1 και του MotoGP. Η αλήθεια είναι πως προσπάθησε να είναι ευγενικός, ωστόσο ήταν κάπως καυστικός. «Σαν τύπο βλέπω πως είναι διαφορετικός από εμένα. Του αρέσουν πράγματα που εμένα δεν με ενθουσιάζουν και το αντίθετο. Μιλάει πολύ για τον εαυτό του και ως συνήθως στον αθλητισμό, εκείνο που μετράει είναι τα αποτελέσματα και όχι τι λες. Μπορείς να βγάλεις μια σέλφι πριν ανέβεις στην μοτοσυκλέτα ή να φωτογραφηθείς σε 12 γκαλά μόδας με τα ομορφότερα μοντέλα του κόσμου. Στον αγώνα όμως πρέπει να μπεις στο αυτοκίνητο και να κερδίσεις».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!