Ρόσι: «Το βάθρο στο Κατάρ δείχνει ότι δεν είμαι τόσο μεγάλος»

Gazzetta team
Ρόσι: «Το βάθρο στο Κατάρ δείχνει ότι δεν είμαι τόσο μεγάλος»
Στα 39 του πλέον χρόνια, ο «Γιατρός» έκανε έναν εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν του 2018 και κατάφερε να είναι στην τρίτη θέση.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ και ο Βαλεντίνο Ρόσι αρχικά είχε απογοητεύσει, με την πτώση του στις ελεύθερες δοκιμές και τη μόλις όγδοη θέση του στις κατατακτήριες.

Όλοι όμως ξέρουμε ότι ο «Γιατρός» δεν τα παρατάει ποτέ και στον αγώνα της Κυριακής ήταν πολύ ανταγωνιστικός, καταφέρνοντας να μπει στην κορυφαία τριάδα!

«Τώρα που ανανέωσα και μαθεύτηκε, είναι λογικό κάποιος να πει ότι είμαι πολύ μεγάλος. Το σημαντικό πράγμα ωστόσο είναι αυτό που συμβαίνει στην πίστα, το απέδειξα και στο Κατάρ. Το πιστεύω γιατί ξέρω ότι μπορώ να πάω γρήγορα.

Το μεγαλύτερό σου πρόβλημα όταν μεγαλώνεις είναι η φυσική σου κατάσταση όμως αν προπονούμαι πολύ πιο σκληρά από ότι δέκα χρόνια πριν, θα μπορώ να είμαι πολύ γρήγορος. Νιώθω τόσα πολλά πράγματα όταν οδηγώ τη μοτοσυκλέτα. Αν τα βάλω σε σωστή σειρά μπορώ να παραμείνω και στην πρώτη θέση» είπε ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!