Αν δεν το τολμούσα θα είχα εφιάλτες λέει ο Μάρκεθ

Γιώργος Βαρίνος
Αν δεν το τολμούσα θα είχα εφιάλτες λέει ο Μάρκεθ
Ο Μαρκ Μάρκεθ δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να κοιμηθεί το βράδυ της Κυριακής, εάν δεν είχε κάνει την τελικά ανεπιτυχή κίνηση, να περάσει τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο στον τελευταίο γύρο, του πρώτου αγώνα της χρονιάς, στο Κατάρ.

Η οδηγάρα με το λαμπερό χαμόγελο και τις ικανότητες τσίτας, δεν κατάφερε να περάσει τον Ντόβι στην τελευταία στροφή... του Λοσάιλ. Ο ίδιος λέει στις δηλώσεις του: «Αν δεν προσπαθούσα, δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ. Θα έβλεπα εφιάλτες. Εντάξει δεν πέρασα αλλά τώρα θα κοιμηθώ καλά αυτή τη νύχτα», δήλωσε γελώντας ο ταλαντούχος Πρωταθλητής.

«Φαίνεται ότι ξεκινήσαμε τη σεζόν όπως τελειώσαμε την προηγούμενη. Είναι ένα deja vu. Τελευταία στροφή με τον Αντρέα, μπαίνω κλειστά, βγαίνω ανοιχτά, βγαίνει κλειστά και κερδίζει τον αγώνα... Μμμμμ πρέπει να το δουλέψω αυτό. Είναι η 3η φορά που συμβαίνει» Κι άλλα γέλια. «Αυτό θα αλλάξει στο μέλλον όμως! Ελπίζω δηλαδή... αλλά εν πάση περιπτώσει, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σήμερα άξιζε τη νίκη o Αντρέα, ήταν πιο γρήγορος από εμάς. Aν και ήμουν κοντά του, ήταν γιατί ήμουν πάνω από το όριο σε όλο τον αγώνα! Ο στόχος μου ήταν να προσπαθήσω να ελέγξω τον Αντρέα
γιατί ήταν ο ταχύτερος και το σχέδιό μου ήταν, όταν πέρασε τον Ζαρκό, να τον ακολουθήσω γιατι αν έφευγε θα είχει τελειώσει εκεί το θέμα... Ήταν δύσκολα γιατί όλοι γλυστρούσαμε, αλλά ένιωθα άνετα και ήμουν σε θέση να μείνω κοντά του. Ήμουν σε θέση να δοκιμάσω στην τελευταία στροφή αλλά δεν στάθηκα τυχερός. Είμαι ευτυχισμένος για αυτούς τους 20 βαθμούς. Είναι σαν μια νίκη, δεν είναι 25 πόντοι, αλλά είναι 20 σε μια πολύ δύσκολη διαδρομή για εμάς. Στις πίστες που μου ταιριάζουν εκεί θα πρέπει να νικήσω εγώ.».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!