Ρόσι: «Όλα καλά, εκτός από τα λάστιχα»

Ρόσι: «Όλα καλά, εκτός από τα λάστιχα»

Ρόσι: «Όλα καλά, εκτός από τα λάστιχα»

Ο «Γιατρός» θα ξεκινήσει όγδοος στο Κατάρ, όπου πιστεύει ότι θα δοθεί μάχη μεταξύ 12 οδηγών, όμως ο ίδιος προβληματίζεται για τη γρήγορη φθορά των ελαστικών του.

Με 0,709 δευτερόλεπτα διαφορά πίσω από τον Ζαρκό ολοκλήρωσε ο Βαλεντίνο Ρόσι τις κατατακτήριες δοκιμές στον αγώνα του Κατάρ για το MotoGP. Ετσι θα ξεκινήσει όγδοος από την τρίτη σειρά εκκίνησης το Γκραν Πρι στο Αραβικό Εμιράτο. Ο Βάλε έδειξε αρκετά αισιόδοξος και δήλωσε, ότι «δεν είναι άσχημα. Εχω καλή ταχύτητα, ακόμη και με χρησιμοποιημένα ελαστικά. Βεβαίως είχα ελπίσει, να ξεκινήσω από τη δεύτερη σειρά με έναν χρόνο 1:54.3. Αυτός ήταν ο στόχος μου, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερα».

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Για τον αγώνα ανέφερε ο Ιταλός θρύλος του MotoGP, ότι «κανένας δεν γνωρίζει, τι θα συμβεί. Θα κριθεί στο δεύτερο μέρος» και τόνισε ότι δώδεκα οδηγοί βρίσκονται λίγο – πολύ στα ίδια επίπεδα ταχύτητας. Σύμφωνα με τον Ρόσι, όσοι μπορέσουν να διατηρήσουν την ταχύτητά τους έως τον τερματισμό, θα βρεθούν μπροστά, όμως ο ίδιος διατηρεί τις επιφυλάξεις του λόγω της γρήγορης φθοράς των ελαστικών του. Ο 39χρονος αναβάτης αποκάλυψε, ότι «με το ελαστικό που μου αρέσει, βρισκόμαστε στο όριο φθοράς μετά από 22 γύρους». Εξάλλου ο Ρόσι θεωρεί, ότι η Yamaha του χρειάζεται βελτιώσεις στα ηλεκτρονικά της, για καλύτερες επιταχύνσεις.

Ο Ιταλός αναφέρθηκε και στον Ζαρκό, λέγοντας ότι «δεν αποτελεί έκπληξη. Είναι πάντα γρήγορος. Τον προηγούμενο χρόνο ήταν πολύ δυνατός και εδώ συνέχισε από εκεί, όπου είχε σταματήσει».

 

 

Best of internet