Ρόσι: «Όλα καλά, εκτός από τα λάστιχα»

Gazzetta team
Ρόσι: «Όλα καλά, εκτός από τα λάστιχα»
Ο «Γιατρός» θα ξεκινήσει όγδοος στο Κατάρ, όπου πιστεύει ότι θα δοθεί μάχη μεταξύ 12 οδηγών, όμως ο ίδιος προβληματίζεται για τη γρήγορη φθορά των ελαστικών του.

Με 0,709 δευτερόλεπτα διαφορά πίσω από τον Ζαρκό ολοκλήρωσε ο Βαλεντίνο Ρόσι τις κατατακτήριες δοκιμές στον αγώνα του Κατάρ για το MotoGP. Ετσι θα ξεκινήσει όγδοος από την τρίτη σειρά εκκίνησης το Γκραν Πρι στο Αραβικό Εμιράτο. Ο Βάλε έδειξε αρκετά αισιόδοξος και δήλωσε, ότι «δεν είναι άσχημα. Εχω καλή ταχύτητα, ακόμη και με χρησιμοποιημένα ελαστικά. Βεβαίως είχα ελπίσει, να ξεκινήσω από τη δεύτερη σειρά με έναν χρόνο 1:54.3. Αυτός ήταν ο στόχος μου, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερα».

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Για τον αγώνα ανέφερε ο Ιταλός θρύλος του MotoGP, ότι «κανένας δεν γνωρίζει, τι θα συμβεί. Θα κριθεί στο δεύτερο μέρος» και τόνισε ότι δώδεκα οδηγοί βρίσκονται λίγο – πολύ στα ίδια επίπεδα ταχύτητας. Σύμφωνα με τον Ρόσι, όσοι μπορέσουν να διατηρήσουν την ταχύτητά τους έως τον τερματισμό, θα βρεθούν μπροστά, όμως ο ίδιος διατηρεί τις επιφυλάξεις του λόγω της γρήγορης φθοράς των ελαστικών του. Ο 39χρονος αναβάτης αποκάλυψε, ότι «με το ελαστικό που μου αρέσει, βρισκόμαστε στο όριο φθοράς μετά από 22 γύρους». Εξάλλου ο Ρόσι θεωρεί, ότι η Yamaha του χρειάζεται βελτιώσεις στα ηλεκτρονικά της, για καλύτερες επιταχύνσεις.

Ο Ιταλός αναφέρθηκε και στον Ζαρκό, λέγοντας ότι «δεν αποτελεί έκπληξη. Είναι πάντα γρήγορος. Τον προηγούμενο χρόνο ήταν πολύ δυνατός και εδώ συνέχισε από εκεί, όπου είχε σταματήσει».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!