Κορυφή για τον Ζαρκό, πτώση για τον Ρόσι στο Κατάρ

Gazzetta team
Κορυφή για τον Ζαρκό, πτώση για τον Ρόσι στο Κατάρ
Με «άπιαστο» ρυθμό και εξαιρετική φόρμα, ο Ζουάν Ζαρκό ήταν ο ταχύτερος στον τρίτο γύρο των δοκιμών του Κατάρ, κάτι που δεν ισχύει και για τον «Γιατρό», που σημείωσε πτώση.

Μερικές ώρες πριν τις κατατακτήριες δοκιμές και μια ημέρα πριν τον αγώνα στο Κατάρ, ο Ζουάν Ζαρκό (Yamaha Tech 3) κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την ταχύτητα και το ρυθμό του.

Ο χρόνος που επέτυχε ήταν 1 λεπτό και 54,966 δευτερόλεπτα, αρκετά γρηγορότερος από τον δεύτερο Τζακ Μίλερ (Pramac) που σημείωσε 1 λεπτό και 55,463 δευτερόλεπτα.

Τρίτος ο Ντανίλο Πετρούτσι (Pramac) και η πεντάδα συμπληρώνεται από τον Μαρκ Μάρκεζ (Repsol Honda) και τον Αντρέα Ιανόνε (Suzuki). Πεντρόσα, Ντοβιτσιόζο, Λορένθο, Ρόσι και Κράτσλοου είναι οι υπόλοιποι πέντε που θα προκριθούν κατευθείαν στο Q2, λόγω του ότι ήταν ανάμεσα στους δέκα ταχύτερους.

Να σημειώσουμε, ότι ο Βαλεντίνο Ρόσι σημείωσε μεν έναν αξιοπρεπή χρόνο όμως δεν κατάφερε να έχει όσο χρόνο θα ήθελε αφού έπεσε στην πέμπτη στροφή. Στον αναλυτικό πίνακα από κάτω, βλέπουμε τα αποτελέσματα από την τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών του Κατάρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!