Μπερδεμένος με τη νέα μοτοσυκλέτα ο Βαλεντίνο Ρόσι

Gazzetta team
Μπερδεμένος με τη νέα μοτοσυκλέτα ο Βαλεντίνο Ρόσι
Ενώ στις πρώτες μέρες δοκιμών ο Ιταλός είχε ενθουσιαστεί με τη νέα του μοτοσυκλέτα, τώρα έχει προβληματιστεί και δεν είναι σίγουρος για την απόδοσή της.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Ακόμη δεν έχουν καταφέρει να βρουν τη σωστή ρύθμιση στη μοτοσυκλέτα της Yamaha, όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του Βαλεντίνο Ρόσι. Η ομάδα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το πλαίσιο του 2016 και όχι του 2017, κάνοντας φυσικά μερικές αλλαγές, όμως δεν έχουν καταφέρει να αποδώσουν όσο περίμεναν. Ο «Γιατρός», είπε:

«Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι πρέπει να περιμένεις, είναι σαν μια παρτίδα με χαρτιά που όλοι είναι δυνατοί και κοντά μεταξύ τους. Η περυσινή κατάσταση επέστρεψε, δεν ξέρεις τι να αλλάξεις στα πρωινά και τι στα απογεύματα. Μια περίεργη κατάσταση που για πρώτη μου φορά έζησα πέρυσι.

Από τότε, όλα μπορούν να αλλάξουν σε ένα λεπτό. Ήταν ένα δύσκολο τεστ για τη Yamaha, στη Μαλαισία όμως ήμουν πολύ πιο χαρούμενος από ότι εδώ, ας ελπίσουμε να βελτιωθούν τα πράγματα στο Κατάρ. Ξέρουμε ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στα ηλεκτρονικά. Αυτό όμως μπορεί να είναι κάτι που θα μας πάρει καιρό να διορθώσουμε».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!