Ο Βαλεντίνο Ρόσι θα τρέχει μέχρι τα γεράματα!

Gazzetta team
Ο Βαλεντίνο Ρόσι θα τρέχει μέχρι τα γεράματα!
Στο τέλος του 2018, το συμβόλαιο του Ιταλού αναβάτη λήγει με τη Yamaha και η ομάδα θέλει να το ανανεώσει, στα 39 του χρόνια.

Σήμερα, ο Βαλεντίνο Ρόσι έχει γενέθλια και γίνεται 39 ετών ωστόσο η Yamaha δείχνει απολύτως πρόθυμη να ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον Ιταλό αναβάτη, το οποίο λήγει μετά τη φετινή σεζόν. Η ομάδα λέει ότι ο Ρόσι μπορεί να συνεχίσει τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη, μέχρι τα 40 του και ύστερα οι επιδόσεις του, αλλά και η επιθυμία του ίδιου του «Γιατρού», θα κρίνουν αν θέλει να προχωρήσει ακόμη περισσότερο.

Ο επικεφαλής της ομάδας της Yamaha στο MotoGP, είπε: «Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί για την ώρα, όμως φαντάζομαι πως δεν θα είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Βαλεντίνο. Τον θέλουμε μαζί μας και την επόμενη χρονιά! Χθες ήμασταν σε ένα διαφημιστικό event στις Φιλιππίνες και ο ίδιος ο Βαλεντίνο εξήγησε στα μέσα ότι έχει την επιθυμία να συνεχίσει. Δεν γνωρίζουμε όμως αν θα αποφασίσει συμβόλαιο ενός ή δύο ετών».

Το πιο ενδιαφέρον ωστόσο στην ιστορία είναι ότι το «φαινόμενο» Βαλεντίνο Ρόσι συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικός στις πίστες απέναντι σε πολύ νεότερους αναβάτες. Το ταλέντο του δεν έχει εξασθενήσει ούτε στο ελάχιστο, ακόμη και σήμερα και σε συνδυασμό με την εμπειρία που έχει, μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα! Πέρυσι, θα είχε μια ακόμη καλύτερη πορεία αν δεν είχε την ατυχία με τον τραυματισμό του. Περιμένουμε λοιπόν το 2018 να δούμε τον «Γιατρό» σε νέες περιπέτειες!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!