Σε συζητήσεις για ανανέωση με τη Honda ο Μαρκ Μάρκεζ

Gazzetta team
Σε συζητήσεις για ανανέωση με τη Honda ο Μαρκ Μάρκεζ
Το συμβόλαιο του Ισπανού αναβάτη της Honda, λήγει στο τέλος της σεζόν του 2018 και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζήτηση για την ανανέωσή του.

Παίξε νόμιμα το Amazing Stars της Novomatic στην Sportingbet.gr, με μεγάλες καθημερινές προσφορές*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο πρωταθλητής του MotoGP για το 2017 και ένας από τους κορυφαίους αναβάτες στο σπορ αυτή τη στιγμή, είναι ο Μαρκ Μάρκεζ που τρέχει με την ομάδα της Repsol Honda. Το συμβόλαιο του 23χρονου λήγει στο τέλος του 2018 και ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει έρθει σε επαφή με τη Honda για να ανανεώσει.

«Δείχνει ότι κάθε χρόνο γίνεται και πιο νωρίς η ανανέωση. Ξεκίνησα να μιλάω με τη Honda, με αφορμή και κάποια άλλα πράγματα, όμως δεν βιάζομαι. Προτεραιότητά μου είναι να ξεκινήσω την pre season, να νιώσω άνετα με τη μοτοσυκλέτα και να δω τις βελτιώσεις, ώστε να επιβεβαιώσω ότι η ομάδα ανταποκρίθηκε στα αιτήματά μου.

Εστιάζω πάντα σε ένα πράγμα, θέλω να νιώθω άνετα και να βλέπω ότι η Honda συνεχίζει να δουλεύει» ήταν τα λόγια του Μαρκ Μάρκεζ. Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τη σχέση του με την ομάδα: «Αλλάζεις ομάδα όταν χρειάζεσαι επιπλέον κίνητρο, να νιώσεις καλύτερα για να επιτύχεις καλύτερα αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή δεν μου λείπε το κίνητρο και τα αποτελέσματα έρχονται, οπότε δεν μου χρειάζεται κάποια αλλαγή».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!