Yamaha: «Η γνώμη του Ρόσι είναι πιο σημαντική από του Βινιάλες»

Gazzetta team
Yamaha: «Η γνώμη του Ρόσι είναι πιο σημαντική από του Βινιάλες»
Κατά τη διάρκεια εξέλιξης της νέας μοτοσυκλέτας, η Yamaha δίνει περισσότερη βάση σε όσα λέει ο πιο έμπειρος Βαλεντίνο Ρόσι.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Μέχρι σήμερα οι δοκιμές της νέας μοτοσυκλέτας της Yamaha δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και ακόμη έχουν αρκετό δρόμο ώστε να φτάσει στο επίπεδο που θέλουν οι αναβάτες της. Ο Βαλεντίνο Ρόσι και ο Μάβερικ Βινιάλες κάνουν ο,τι μπορούν για να καταφέρουν να βρουν το πρόβλημα, το οποίο είναι η έλλειψη πρόσφυσης στον πίσω τροχό.

«Νόμιζα ότι θα ήμουν γρηγορότερος από την προηγούμενη φορά όμως η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόμασταν ακόμη περισσότερο. Πρέπει να βρούμε το πρόβλημα, δεν ξέρω τι έχει συμβεί» είπε ο Βαλεντίνο Ρόσι. Στη συνέχεια, ο Μάβερικ Βινιάλες πρόσθεσε: «Αποφάσισα να σταματήσωμ οι χρόνοι που έκανα δεν ήταν εκεί που έπρεπε να είναι». Η Yamaha όμως, κρατά μια διαφορά στάσης στο πως αντιμετωπίζει όσα λέει ο Βαλεντίνο Ρόσι και ο Μάβερικ Βινιάλες.

«Αυτά που λέει ο Βαλεντίνο είναι πιο σημαντικά για εμάς από όσα λέει ο Μάβερικ και αυτό είναι λογικό. Ο Ρόσι είναι 39 και ο Βινιάλες 23. Έχει να μάθει πολλά πλάι του και να επωφεληθεί από αυτό. Είναι επίσης αλήθεια ότι ο κάθε ένας αναβάτης έχει διαφορετικό στυλ και χρειάζεται συγκεκριμένα πράγματα, όμως η μοτοσυκλέτα μας μπορεί να οδηγείται μόνο με ένα τρόπο. Αν η βάση είναι καλή, τότε και οι δύο θα είναι χαρούμενοι» είπε στο motorsport.com ο Massimo Meregalli, υψηλόβαθμο στέλεχος της Yamaha.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!