Λορένθο: «Μεγάλα περιθώρια βελτίωσης η Ducati»

Gazzetta team
Λορένθο: «Μεγάλα περιθώρια βελτίωσης η Ducati»
Καλύτερη από πέρυσι αλλά όχι τόσο όσο θα ήθελε ο Χόρχε Λορένθο, είναι η μοτοσυκλέτα της Ducati, η οποία έχει ακόμη δρόμο μέχρι να τελειοποιηθεί.

Παίξε νόμιμα το Amazing Stars της Novomatic στην Sportingbet.gr, με μεγάλες καθημερινές προσφορές*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι δοκιμές του MotoGP έχουν ξεκινήσει και η Ducati, όπως όλες οι υπόλοιπες ομάδες, ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν. Ο Χόρχε Λορένθο όμως, πιστεύει ότι πρέπει να γίνουν μερικά πράγματα ακόμη, παρά το γεγονός ότι η μοτοσυκλέτα του είναι πιο κοντά στο οδηγικό του στυλ, όπως λέει ο ίδιος.

«Νομίζω ότι έχουμε ακόμη μεγάλα περιθώρια για να φτάσουμε στο μέγιστο που μπορούμε να αποδώσουμε. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι γιατί τελειώσαμε πρώτοι σήμερα και ακόμη, έχουμε να δώσουμε. Το πλαίσιο είναι βελτιωμένο, ο κινητήρας πιο ομαλός στις στροφές και ενδεχομένως, μόνο στις πολύ RPM (στροφές ανά λεπτό) θα χρειαστεί να τον βελτιώσουμε λίγο.

Για την πίστα της Σεπάνγκ στη Μαλαισία, η νέα μοτοσυκλέτα είναι καλύτερη, μπορούμε να είμαστε πολύ γρήγοροι. Πρέπει όμως να δούμε και σε ρυθμούς αγώνα. Ακόμη δεν είχαμε την ευκαιρία να προσομοιώσουμε πλήρως τις συνθήκες, όμως δείχνει ότι θα πάει πολύ καλά. Η μοτοσυκλέτα αυτή μου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση και είναι πολύ πιο κοντά στο οδηγικό μου στυλ» είπε ο Χόρχε Λορένθο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!