Σβαντς: «Η Suzuki να αλλάξει γρήγορα τον Ιανόνε»

Gazzetta team
Σβαντς: «Η Suzuki να αλλάξει γρήγορα τον Ιανόνε»
Ο «θρύλος» των δύο τροχών, Κέβιν Σβαντς, λέει ότι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει η Suzuki είναι να βρει αντικαταστάτη για τον Αντρέα Ιανόνε.

Ύστερα από τέσσερις πλήρεις χρονιές με τη Ducati, ο Αντρέα Ιανόνε έφυγε από την ομάδα καθώς υπέγραψε ο Χόρχε Λορένθο. Την αμέσως επόμενη χρονιά, πήγε στη Suzuki, καλύπτοντας την κενή θέση που άφησε ο Μάβερικ Βινιάλες, που έφυγε για τη Yamaha, όμως ο Κέβιν Σβαντς προτείνει στην ομάδα της Suzuki να βρει γρήγορα κάποιον να τον αλλάξει.

«Είναι, υποτίθεται, ο πρώτος οδηγός τους οπότε θα έπρεπε να δίνει το 100% του συνεχώς. Σε ποσοστό 95%, όλες οι μοτοσυκλέτες του γκριντ είναι θαυμάσιες στην οδήγηση. Εσύ πρέπει να βγάλεις από αυτή το υπόλοιπο 5%. Αυτή είναι και η διαφορά ανάμεσα σε μια εξαιρετική μοτοσυκλέτα και μια που δεν μπορεί να τερματίσει στην κορυφαία δεκάδα.

Με την εμπειρία που έχει ο Ιανόνε και με δεδομένο ότι έχει κερδίσει και σε Γκραν Πρι, θα έπρεπε να είναι ο αναβάτης που η ομάδα ακολουθεί το δρόμο του, ειδικά την πρώτη σεζόν. Θα συνεχίσει να βρίσκεται στη Suzuki το 2018 όμως σίγουρα θα πρέπει να σκεφτούν να κοιτάξουν για κάποιον άλλο το 2019» είπε ο Κέβιν Σβαντς στο motosport.com, για τον Ιταλό Αντρέα Ιανόνε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!