Λορένθο: «Είμαι καλύτερος από ότι δύο χρόνια πριν»

Gazzetta team
Λορένθο: «Είμαι καλύτερος από ότι δύο χρόνια πριν»
Ο αναβάτης της Ducati πιστεύει ότι έχει εξελιχθεί ακόμη περισσότερο, από τη χρονιά που κέρδισε τον τρίτο τίτλο του στο MotoGP.

Ο Χόρχε Λορένθο ήταν εννέα χρόνια μαζί με τη Yamaha, όμως πέρυσι τον είδαμε να αγωνίζεται με τη Ducati. Η σεζόν αυτή δεν ήταν και τόσο επιτυχημένη για τον Ισπανό αφού δεν κατάφερε σε κανέναν αγώνα να βρεθεί πρώτος, σκοράροντας μόλις 137 βαθμούς συνολικά μέσα στη χρονιά.

Στην τελική κατάταξη ήρθε έβδομος, βρέθηκε μόνον τρεις φορές στο βάθρο και η καλύτερη θέση που κατάφερε να επιτύχει ήταν η δεύτερη. Ωστόσο ο ίδιος πιστεύει ότι έχει γίνει πολύ καλύτερος. Συγκεκριμένα, λέει: «Πραγματικά, πιστεύω ότι τώρα είμαι καλύτερος αναβάτης συγκριτικά με δύο χρόνια πριν.

Όμως οδηγώ μια μοτοσυκλέτα με πλεονεκτήματα, αλλά και μειονεκτήματα, που θα τη φτάσω στην κορυφή της απόδοσής της σιγά σιγά. Όμως δεν είμαι εντελώς άνετος με αυτή, δεν μπορώ να την οδηγήσω όπως θα ήθελα.

Κάθε φορά ερχόμαστε και πιο κοντά, είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά της ομάδας, προσπαθούν να την κάνουν συνεχώς καλύτερη. Οι έξι νίκες του Ντοβιτσιόζο, μαζί με το σχετικά καλό δεύτερο μισό της σεζόν που είχα εγώ, πιστεύω ότι δείχνουν πράγματα και ότι φέτος θα ξεκινήσουμε πολύ δυναμικά, ώστε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!