«Σκληρή» διαπραγμάτευση θα κάνει η Ducati με τον Ντοβιτσιόζο

Gazzetta team
«Σκληρή» διαπραγμάτευση θα κάνει η Ducati με τον Ντοβιτσιόζο
Η ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέα Ντοβιτσιόζο θα φέρει και μεγάλα... παζάρια ανάμεσα στις δύο πλευρές, σε ο,τι αφορά τον χρηματικό προϋπολογισμό.

Μεγάλες εκπλήξεις* κάθε μέρα στο Ζωντανό Καζίνο! (21+) * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το 2017 ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο κέρδισε έξι αγώνες και γενικά, είχε μια πολύ καλή πορεία, την καλύτερη μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Στο τέλος του 2018 όμως, λήγει το συμβόλαιό του και η Ducati, αν και θέλει να τον κρατήσει, πιστεύει ότι θα διαπραγματευτεί σκληρά με τον Ιταλό.

Η ομάδα πιστεύει ότι θα ζητήσει περισσότερα χρήματα για τις επιδόσεις του το 2017, τα χρήματα δηλαδή που αναλογούν στα κορυφαία ονόματα της κατηγορίας.

Η Ducati ξεκαθαρίζει ότι το μπάτζετ της δεν είναι ατέλειωτο και συγκεκριμένα, λέει: «Φυσικά και θέλουμε να κρατήσουμε και τους δύο αναβάτες μας, όμως ο προϋπολογισμός μας έχει και ένα όριο, δεν μπορούμε να τον σπαταλήσουμε όλο στη μια πλευρά. Φοβόμαστε ότι ο Ντοβιτσιόζο θα ζητήσει χρήματα ανάλογα με τις επιδόσεις του στην τελευταία σεζόν.

Ήταν σε φανταστική φόρμα και δούλεψε σκληρά, όμως μη ξεχνάμε και την ανταγωνιστικότητα της μοτοσυκλέτας του, οι έξι αγώνες δεν κερδήθηκαν από τύχη. Θα ξεκινήσουμε σύντομα να μιλάμε μαζί του, περιμένει ένα μισθό αντάξιο των κορυφαίων ονομάτων της κατηγορίας. Θα είναι μια σκληρή διαπραγμάτευση. Οι συζητήσεις μας θα ξεκινήσουν μετά τα τεστ στη Σεπάνγκ στο τέλος του μήνα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!