Ρόσι: «Πρέπει να μαθαίνουμε από τον Ντοβιτσιόζο»

Gazzetta team
Ρόσι: «Πρέπει να μαθαίνουμε από τον Ντοβιτσιόζο»
Παράδειγμα προς μίμηση θεωρεί τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο ο Βαλεντίνο Ρόσι, που δεν έχασε την πίστη του και προσπάθησε μέχρι τέλους!

Μεγάλες προσφορές* κάθε μέρα στο καζίνο! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η πορεία του Αντρέα Ντοβιτσιόζο το 2017 έδωσε αφορμή στον Βαλεντίνο Ρόσι να εκφράσει την άποψή του για εκείνον. Ο «Γιατρός» αναφέρει ότι ο συμπατριώτης του έχει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιστορία, καθώς είχε την υπομονή και την επιμονή.

Συγκεκριμένα, είπε: «Για εμένα, η ιστορία του Ντοβιτσιόζο είναι πολύ καλή καθώς πέρασε από δύσκολες περιόδους, ειδικά στο MotoGP. Όλοι μας πρέπει να μαθαίνουμε από εκείνον, ποτέ δεν παραιτήθηκε και δεν έχασε την πίστη του. Κέρδισε δύο αγώνες μέσα σε εννέα χρόνια και φέτος ήταν πρώτος σε έξι, μέσα σε ένα χρόνο δηλαδή!

Για να το κάνεις αυτό πρέπει να είσαι δυνατός και ισορροπημένος. Κοιτάμε να δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε, φυσικά και πάντα βιαζόμαστε αλλά όλοι χρειάζονται χρόνο. Αυτό ισχύει σε γενικό βαθμό και όχι μόνο στο MotoGP. Σε κάθε σπορ, όλοι θέλουν άμεσα αποτελέσματα. Όμως ο χρόνος τρέχει, στην πραγματικότητα ποτέ δεν έχεις χρόνο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!